in

Polițistă româncă, acuzată de rasism în Marea Britanie. A făcut afirmații controversate despre mai multe persoane

O româncă riscă să-și piardă slujba în poliția britanică. Tânăra este acuzată că ar fi spus despre doi bărbați de culoare că sunt infractori.

Andra Serbanescu, care a intrat în Poliția Britanică în martie 2020, a reținut doi bărbați sub suspiciunea de a fi implicați în trafic de droguri și spălare de bani, într-o stație de benzină.

Incidentul s-a petrecut în luna iulie a anului trecut. Un coleg i-a informat pe superiorii femeii că tânăra i-ar fi spus că îi va aresta pe bărbați imediat ce i-a văzut, pentru că erau de culoare.

Pe lângă bănuiala legată de cei doi bărbați, asupra tinerei românce planează și o altă acuzație.

Arbitru român, acuzat de rasism. S-a referit cu expresia ”ăla negru” la adresa unui oficial al unei echipe, la un meci în Franța

Tot în luna iulie a anului 2020, tânăra ar fi spus despre un bărbat asiatic care căra un covor de rugăciune că e „genul care ar avea o bombă”. Bărbatul a fost interpelat în jurul orei 4.15 pe North Street și a răspuns ușor straniu că așteaptă deschiderea moscheei.

Poliția Avon & Somerset a declarat că presupusele comentarii ale ofițerului din Weston-super-Mare ar putea fi considerate rasiste și ofensatoare și ar constitui o abatere gravă.

O audiere virtuală a avut deja loc la Kenneth Steele House din Bristol, arată Daily Mail, citat de EVZ.
Foarte probabil acuzațiile aduse româncei sunt false și sunt dovada “bunăvoinței” colegilor față de tânăra româncă. Deseori, românii din Marea Britanie cad victimă unor atacuri pentru originea lor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Regina Marii Britanii le cere oamenilor să se vaccineze: „Gândiți-vă la ceilalți”

HMRC cere dovezi de la persoanele self employed care au beneficiat de ajutoare pe timpul pandemiei. Zeci de mii de oameni au primi scrisori