in

HMRC cere dovezi de la persoanele self employed care au beneficiat de ajutoare pe timpul pandemiei. Zeci de mii de oameni au primi scrisori

Alte 11.000 de persoane vor primi scrisori de la HM Revenue and Customs (HMRC) care pune sub semnul întrebării cererile pentru subvențiile de sprijin pentru lucrătorii independenți pe perioada pandemiei, arată BBC.

Autoritatea fiscală britanică a mai trimis anul trecut 24.000 de scrisori similare celor care au spus că au încetat tranzacționarea.

Schema de susținere a persoanelor self-employed pe perioada pandemiei de coronavirus (SEISS) a plătit până acum trei subvenții.

Un total de 18,5 miliarde de lire sterline au fost plătite celor care au declarat că afacerile le-au fost afectate.

Alți lucrători independenți au declarat că au fost excluși de la același sprijin financiar.

HMRC a trimis scrisori persoanelor care au spus că au încetat tranzacționările, fie în declarația de autoevaluare 2019-2020, fie prin modificarea declarației pentru anul precedent.

Marea Britanie „injectează” fonduri în mai multe sectoare. Va fi plătită și cea de-a patra tranșă de bani pentru persoanele „self employed”

„Dacă au pretins corect, le putem cere o documentație suplimentară pentru a arăta acest lucru. Dacă nu au fost eligibili, vor trebui să ramburseze subvențiile relevante”, a spus un purtător de cuvânt al HMRC.

„Oricine a constatat că a solicitat cu bună știință o subvenție pentru care nu era eligibil, ar putea primi o sancțiune financiară”, a mai spus acesta.

Celor care nu răspund la mesaj în termen de 21 de zile nu li se va permite să aplice pentru viitoarele subvenții SEISS până nu vor contacta HMRC, a adăugat el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Polițistă româncă, acuzată de rasism în Marea Britanie. A făcut afirmații controversate despre mai multe persoane

Viața în străinătate… Un român plecat la muncă în Anglia a avut o mare surpriză. Soția divorțase în lipsa lui și se recăsătorise fără ca el să știe