in

Român de 32 de ani, „căsătorit” cu o fată de 14 ani în Irlanda de Nord. A fost condamnat la închisoare

Român de 32 de ani, „căsătorit” cu un fată de 14 ani în Irlanda de Nord. A fost condamnat la închisoare

Un cetățean român de origine romă care s-a „căsătorit” cu o copilă de 14 ani și a adus-o să locuiască în Irlanda de Nord a fost condamnat la închisoare.

Potrivit presei din Irlanda de Nord, românul a comis infracțiunile în timp avea o pedeapsă cu suspendare și cerințe de notificare pentru condamnări sexuale anterioare, care au fost activate.

Inculpatul, care nu este numit pentru a proteja victima, avea la acea vreme 32 de ani și, deși a recunoscut că a avut activități sexuale cu fata, a pledat nevinovat pentru activitate sexuală cu minora pe o perioadă de 18 luni.

Cu toate acestea, după un proces de două zile la Newry Crown Court, juriul a hotărât un verdict de vinovăție în unanimitate.

Inculpatul locuia de ceva timp în Irlanda de Nord, înainte de a călători înapoi în România, în noiembrie 2014, unde a încheiat un „aranjament de căsătorie” cu părinții copilei.

În câteva zile a început să facă sex cu fetița de 14 ani, în ciuda faptului că vârsta de consimțământ în România este de 15 ani.


El a adus-o apoi în Irlanda de Nord, cerând să obțină împuternicire de la mama ei pentru a o scoate din România.

Victima a rămas însărcinată, a născut la vârsta de 15 ani. A rămas rapid din nou însărcinată, dar Serviciile Sociale au intervenit la nașterea celui de-al doilea copil, iar inculpatului i s-a interzis contactul cu fata.

Fetiță de 9 ani din România, sclavă în Marea Britanie. Violată în mod repetat și „căsătorită” de trei ori pentru bani

Procuratura a subliniat: „Diferențele culturale nu sunt o apărare pentru a întreține relații sexuale cu copii, nici dacă părinții victimei au consimțit sau nu și nici dacă victima a dorit să se căsătorească. Ea avea paisprezece ani. Inculpatul știa că era greșit. A adus-o în Irlanda de Nord și a continuat să facă sex cu ea știind că era o copilă.”

Inculpatul a susținut că acțiunile sale fac parte din cultura sa, deși sexul acceptat cu un tânăr de 14 ani este ilegal în România.

El nu a arătat nicio remușcare, „descriindu-se în mod explicit drept victimă”, pentru că plătise părinților fetei o sumă importantă de bani pentru a se căsători cu ea.

De asemenea, a mai reieșit că inculpatul are înregistrări anterioare pentru agresiuni sexuale în Irlanda de Nord, datând din 2013. În timpul unui incident din Belfast, el a întâlnit două femei necunoscute și a sărutat-o ​​pe una pe gură și i-a băgat mâna în pantaloni celeilalte.

Inculpatul a susținut că activitatea a fost consensuală, dar a fost condamnat pentru agresiune sexuală.

Apărătorul a făcut referire la culturi diferite, subliniind că atât clientul său, cât și victima sunt membri ai comunității de romi, în care femeile se căsătoresc devreme, deși acest lucru încalcă legea Regatului Unit.

Apărarea a subliniat că părinții victimei au susținut căsătoria și mutarea fetei în Irlanda de Nord. Deși inițial era îngrijorată de diferența de vârstă, victima a susținut: „Nu a fost o problemă, eram îndrăgostiți”.

S-a spus că inculpatul este: „Foarte, foarte rănit de faptul că nu și-a văzut copiii și intenționează să solicite contactul atunci când cauzele penale se vor încheia”.

Inculpatul a fost condamnat la nouă luni de închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Artistul american Meat Loaf a murit la 74 de ani. Era infectat cu COVID-19

Artistul american Meat Loaf a murit la 74 de ani. Era infectat cu COVID-19

Crimă îngrozitoare în Anglia. Un român de 33 de ani, principalul suspect