in

Și-a ucis prietena însărcinată cu o foarfecă. Ion Câmpeanu: „Vreau să fiu executat. Vreau să mor!”Ion Câmpeanu, de 43 de ani, acuzat de uciderea prietenei sale însărcinate a apărut ieri, 22 august la Old Bailey (tribunalul penal unde se judecă faptele grave) din Londra.

El a strigat, în timpul audierii, potrivit publicației Metro: „Vreau să fiu ucis, să fiu executat. Vreau să mor”.

Ion Câmpeanu a atacat-o pe Andra Hilițanu, în vârstă de 28 de ani, în baia casei lord in Neasden, nord-vestul Londrei, în luna iunie a acestui an. Una dintre loviturile primite în zona gâtului cu o foarfecă i-a fost fatală femeii.

Tânăra era însărcinată cu al treilea copil.

În ciuda eforturilor paramedicilor de a o salva, Andra Hilițanu a fost declarată moartă la ora 02.44. Copilul ei nenăscut a murit, de asemenea, în atac. Câmpeanu, cetățean român, este acuzat de crimă și de uciderea copilului – în timpul sarcinii.

El a apărut la Old Bailey, prin intermediul unei legături video din închisoarea Belmarsh din Londra și a spus: „Vreau să fiu ucis, să fiu executat. Vreau să mor!”

Campeanu a refuzat să se întoarcă în celulă. Judecătorul Sarah Munro QC a ordonat reluarea ședinței pe 21 septembrie, când Câmpeanu poate fi adus în fața instanței și poate introduce motive pentru cele două acuzații.

Procesul a fost fixat pentru data de 26 noiembrie.

Criminalul din Neasden va fi judecat la Old Bailey. Sora victimei: „Am aflat de pe Facebook despre tragedie”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce este Apostila Haga

Ce este Apostila Haga? Cum o pot obține?

Povestea mărcii comerciale românești care a cucerit piața din Marea Britanie