Menu
in

Șoferii de autobuz din Londra, supuși abuzurilor covidioților: „M-a scuipat direct prin fereastra deschisă”

Șoferii de autobuz din capitala Marii Britanii se plâng că se confruntă cu noi pericole din partea călătorilor recalcitranți și a motocicliștilor agresivi, conform CNN.

Spencer Suckling conduce unul dintre autobuzele londoneze roșii de 16 ani. De-a lungul timpului a întâlnit călători nepoliticoși, impertinenți sau chiar agresivi.

Pandemia de coronavirus a adus noi pericole pentru angajații din transportul public în capitala britanică. Suckling spune că a fost scuipat de un conducător de moped în timpul unei altercații cu un alt bărbat, în urmă cu două săptămâni, în sudul Londrei. Suckling îi atrăsese atenția că depășise viteza legală.

„Abia ce i-am atras atenția că m-a și scuipat direct prin fereastra deschisă. Chiar pe față, nu a tușit, pur și simplu m-a scuipat”, a spus el.

29 de șoferi de autobuz au murit infectați cu coronavirus în Londra. Primarul Khan spune că a luat cele mai bune măsuri de protecție

Șoferul de autobuz și-a păstrat cumpătul și a sunat alarma montată în autobuz. Polițiștii au venit imediat după, aflându-se în apropiere, însă cel de pe moped a fugit înainte să poată fi prins.

Ulterior, Suckling a stat în izolare pentru a se asigura că nu a fost infectat. În ultimele două săptămâni, politia londoneză a arestat șase persoane pentru astfel de atacuri la adresa angajaților din transportul public.

Aceștia nu numai că s-au îmbolnăvit de COVID-19, dar mulți au și murit din cauza virusului. Peste 40 de muncitori din domeniu și-au pierdut viața, conform autorităților.

O casieră de la un punct de vânzare a biletelor de tren dintr-o gară din centrul Londrei a murit, în urma contractării noului virus, după ce un client a scuipat-o și a tușit spre ea și spre o altă colegă.

Belly Mujinga, în vârstă de 47, lucra la un ghișeu din stația londoneză Victoria, când, un client care a pretins că a fost infectat cu coronavirus a scuipat-o și a tușit în direcția ei și a unei alte colege. După doar câteva zile, cele două au fost confimate cu COVID-19.

Belly Mujinga a fost internată la spitalul Bannet și transferată la secția de Terapie Intensivă, având și alte morbidități care i-au agravat boala. Femeia a murit pe 5 aprilie.

Șofer român angajat la o firmă de transporturi din Italia, „sechestrat” în Ungaria și obligat să stea în carantină în camion. «Altfel mă arestează»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version