in

29 de șoferi de autobuz au murit infectați cu coronavirus în Londra. Primarul Khan spune că a luat cele mai bune măsuri de protecție

29 de șoferi de autobuz din Londra au murit infectați cu coronavirus, a anunțat pe 21 mai primarul Sadiq Khan, la emisiunea Good Morning Britain.

Întrebat de gazda emisiunii, Piers Morgan, cum de a fost posibil așa ceva, primarul a răspuns că măsurile care au fost luate în Londra pentru protejarea personalului de pe transportul în comun au fost peste cele luate în alte părți ale regatului și chiar ale lumii.

„Atunci de ce au murit 29 de șoferi de autobuz?”, a întrebat Morgan.

Primarul i-a spus atunci că a fost comandat un raport independent care va arăta de ce a avut loc această adevărată tragedie.

Ancheta independentă este condusă de Institutul de Echitate al Sănătății de la University College London și va încerca să înțeleagă modelul de infecție cu coronavirus și al deceselor în rândul lucrătorilor de autobuz din Londra.

Soția lui Nicu Enciu, șoferul român de autobuz din Londra ucis de coronavirus: „Un tată extraordinar, făcea orice pentru fetițele lui”


Prima parte a studiului va analiza și va sfătui asupra răspunsului operațional al TfL din timpul pandemiei, urmărind ca acesta să fie finalizat „în câteva săptămâni”, arată My London.

Rezultatele vor permite TfL să efectueze rapid îmbunătățiri lea măsurilor actuale, după cum va fi necesar.

Într-o declarație oficială publicată în această dimineață, primarul Khan a spus: „Mă gândesc permanent la muncitorii din transporturi care și-au pierdut viața în timpul acestei pandemii și am în vedere să continui să fac absolut tot ce pot pentru a păstra personalul și pasagerii în siguranță”.

El a adăugat: „Fiind fiul unui șofer de autobuz, pentru mine este și ceva profund personal”.

Cu toate acestea, Piers Morgan a insistat: „Moartea a 29 de șoferi – nu este vina dumneavoastră. Există ceva în acest oraș care este vina dumneavoastră?”

Toți locuitorii Vienei primesc 50 de euro de familie pentru a ieși la restaurant, voucherele vor fi primite prin poștă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie s-a împrumutat la dobânzi negative de teama unei recesiuni puternice

Ryanair, reclamațiile pasagerilor: „Avion plin, fără distanță socială” VIDEO