Menu
in

Trei bărbați arestați pentru uciderea românului Cristian Pătru în Harlow

Poliția Essex a anunțat că trei bărbați au fost arestați, în legătură cu uciderea românului Cristian Marin Pătru, în vârstă de 24 de ani, pe 8 noiembrie, în Harlow.

Românul a murit, potrivit poliției, în urma unui atac, la o adresă din The Hides, în jurul orei 17.40, luni, 8 noiembrie.

Trei bărbați au apărut în instanță acuzați de uciderea acestuia.

Este vorba despre Jaden Drake, în vârstă de 23 de ani, din Maclean Road, Bournemout, Fraser Chung, din Tudor Avenue, Cheshunt, și Igors Anderson, din Tickenhall Drive, Harlow – ambii în vârstă de 18 ani. Cei trei s-au prezentat la Tribunalul Magistraților din Colchester marți, 16 noiembrie și la Curtea Coroanei, pe 17 noiembrie.

Român de 24 de ani, ucis în Londra. Familia, sfâșiată de durere: „Vino acasă, băiatul tati!”

Suspecții vor apărea în instanță pe 4 februarie 2022, pentru audieri preliminare, urmând ca procesul să se judece în luna mai 2022.

Poliția continuă să facă apel la cei care au văzut ceva sau au vreo înregistrare video de pe camera de bord sau sonerie. Aceștia sunt rugați să se prezinte la poliție.

Dacă aveți informații, puteți trimite un raport online la https://www.essex.police.uk sau puteți utiliza butonul „Live Chat” pentru a vorbi cu un operator online, între orele 7:00 și 23:00.

De asemenea, puteți suna la 101 sau puteți contacta Crimestoppers, anonim, la 0800 555 111.


Trei bărbați arestați pentru uciderea românului Cristian Pătru în Harlow

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]
Exit mobile version