Menu
in

Teroare în Londra: Un bărbat flutură maceta după ce a înjunghiat o persoană în Ilford

Un videoclip terifiant arată un bărbat fluturând maceta pe strada din estul Londrei, după ce a înjunghiat o persoană în Ilford.

Un videoclip care circulă pe rețelele de socializare arată un bărbat mânuind ceea ce pare a fi o macetă pe o stradă rezidențială din estul Londrei, în urma unei lupte.

Poliția Metropolitană a confirmat că un bărbat a fost înjunghiat în zonă, după ce ofițerii au fost chemați la Charlbury Gardens din Goodmayes, Ilford, în jurul orei 21.15 aseară (luni, 9 mai).

Weekend violent în Londra: Adolescent înjunghiat într-un pub și ofițer de poliție tăiat cu maceta

În filmările șocante, un număr de oameni sunt implicați într-o confruntare de stradă, în timp ce un bărbat cu glugă pare să mânuiască o macetă. Traficul se oprește, ca răspuns la incident, iar un număr de bărbați par să se ascundă de ce care avea arma albă.

Poliția Metropolitană a declarat pentru MyLondon: „Ofițerii și Serviciul de Ambulanță din Londra au ajuns la fața locului și au găsit doi bărbați – fără alte detalii – răniți.”

„Un bărbat a fost tratat pentru răni prin înjunghiere; celălalt a fost tratat pentru răni la picior. Niciunul dintre bărbați nu este în pericol în acest moment. Nu a fost făcută nicio arestare; anchetele privind circumstanțele continuă”, a anunțat poliția.


Teroare în Londra: Un bărbat flutură maceta după ce a înjunghiat o persoană în Ilford

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version