Menu
in

Un șofer a intrat cu mașina în casa lui Boris Johnson din sudul Londrei

Un Vauxhall Astra negru s-a izbit de casa lui Boris Johnson, în valoare de 1,3 milioane de lire sterline, din sudul Londrei, la primele ore ale dimineții de ieri (9 mai).

Imaginile arată grădina din fața casei premierului, cu gard viu, un copac și un stâlp ornamental deteriorate, transmite The Mirror.

Resturile au acoperit, de asemenea, părți ale aleii, vecinii spunând că strada este renumită pentru șoferii care depășesc viteza legală.

Locuitorii au descris zgomotul accidentului ca un „tunet”, iar mașina a fost luată de acolo, ieri seară.

Polițiștii au confirmat că nu au fost comise infracțiuni și că șoferul a fost tratat pentru o vătămare ușoară.

Boris Johnson a achiziționat proprietatea împreună cu partenera sa, Carrie Johnson, în 2020.

Casa Camberwell este în renovare în ultimele șase luni. Ieri, constructorii s-au chinuit să intre în proprietate în urma accidentului, fiind nevoiți să folosească un ferăstrău pentru a-și croi drum prin gardul viu.

Boris Johnson, implicat într-un accident rutier. Un protestatar a sărit în fața mașinii premierului britanic

Partenera primului ministru, Carrie, a fost văzută la proprietate verificând progresul lucrărilor de renovare, deși au trecut cel puțin doi ani de când Boris a dat pe acolo.

Un locuitor de peste drum a declarat că localnicii au glumit că Johnson a renovat casa la timp pentru când nu va mai fi prim-ministru. Johnson deține, de asemenea, o casă cu un teren de tenis și piscină în Oxfordshire.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Luni, 9 mai, la ora 01:19, poliția a fost chemată în urma raportărilor privind o coliziune rutieră. Ofițerii au ajuns la fața locului și au găsit o mașină care a lovit exteriorul unei proprietăți provocând pagube minore.”

„Șoferul mașinii a suferit o rănire ușoară și a fost evaluat de paramedici, dar nu a necesitat îngrijiri spitalicești. Nu au fost identificate infracțiuni”.


Un șofer a intrat cu mașina în casa lui Boris Johnson din sudul Londrei…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version