Menu
in

Vești bune de la NHS: Niciun caz de infectare cu coronavirus în Londra în ultimele 24 de ore

NHS England a anunțat că în Londra și în sud-estul Angliei nu s-au înregistrat, în ultimele 24 de ore, noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Este vorba despre persoanele testate luni, 18 mai, ale căror rezultate au fost raportate azi.

Cu toate acestea, Marea Britanie a anunțat alte 235 de decese cu coronavirus în spitale, cifra totală oficială a morților fiind de 35.576 la acest moment.

Totuși, din statistica zilnică lipsește cifra deceselor din casele de îngrijire, care va fi comunicată mai târziu de Ministerul Sănătății.

NHS England a anunțat 166 de persoane decedate în spitalele sale, cu vârste cuprinse între 33 și 99 de ani, în timp ce alte 50 de victime au fost confirmate în Scoția, 14 în Țara Galilor și cinci în Irlanda de Nord.

Marea Britanie a înregistrat ieri un număr uriaș de cazuri: 545 decese și 2.412 infectări

Datele de testare a sănătății publice din Anglia de ieri arată că niciun singur caz de COVID-19 nu a fost încă diagnosticat la Londra sau de sud-estul Angliei, scrie Daily Mail.

Regiunile menționate sunt cele mai populate din țară țări aici locuind 18 milioane de oameni – aproape o treime din populația Marii Britanii.

Oficialii spun însă că lipsa cazurilor nu trebuie interpretată ca fiind un semn de slăbire a epidemiei de coronavirus.

De asemenea, cifrele arată că doar 79 de cazuri au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore în toată Anglia. Totuși, un  număr de 2.412 persoane au primit ieri rezultate pozitive din eșantioane prelevate în perioada 13-18 mai.

Cercetările făcute de Universitatea din Cambridge și autoritatea pentru Sănătate Publică din Anglia au sugerat, de asemenea, că doar 24 de persoane sunt infectate cu coronavirus în fiecare zi, în Londra.

Virusul este sub control în Austria: 629 decedați, dar nimeni nu a mai murit începând de sâmbătă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version