Menu
in

Testul care arată dacă ați avut sau nu COVID-19 se vinde de azi în Marea Britanie. Cât costă și cum îl puteți procura

Testul DIY care indică dacă un om a fost sau nu infestat cu coronavirus au fost puse în vânzare în Marea Britanie.

Compania Superdrug este prima care are în stoc acest nou tip de testare despre care oficialii britanici spun că are o precizie de 100%. Un astfel de test costă 69 de lire sterline, scrie Daily Mail.

Testul este produs de gigantul medical Abbott și a fost al doilea test pentru anticorpi aprobat de miniștrii britanici, după cel fabricat de Roche.

Numai că nu rezultatele nu sunt aproape instantanee, cum se așteaptă mulți, ci probele de sânge recoltate acasă trebuie predate unui laborator, care va trimite rezultatele în 24 de ore.

Începând cu luna martie, miniștrii au promis truse de tip „test de sarcină”, care încă nu au fost aprobate.

Marea Britanie: Orice persoană cu vârsta de peste 5 ani cu simptome de COVID-19 poate solicita un test

Anticorpii sunt semnul că cineva a luptat deja cu infecția ucigașă. Însă, oamenii de știință nu sunt încă siguri dacă acest lucru înseamnă că cei care au avut boala sunt protejați de o nouă infectare cu coronavirus.

Din acest motiv, Superdrug a anunțat că persoanele vor trebui să continue distanțarea socială și să urmeze îndrumările Guvernului, chiar dacă rezultatul testului este pozitiv.

Compania a început să vândă kitul în această dimineață, prin serviciul Online Doctor, pentru 69 de lire sterline și a anunțat că nu este disponibil în magazine.

Pentru testare sunt necesare câteva picături de sânge colectate printr-o înțepătură, care sunt trimise într-un plic pre-plătit către laboratorul medical.

Miniștrii stau în discuții și cu firma Roche pentru a cumpăra milioane de teste, care vor fi oferite gratuit lucrătorilor NHS și asistenților sociali. Nu este clar dacă acestea vor fi disponibile publicului larg.

«Din ținutul negativ, ne-am ales toți cu Covid», imn dedicat virusului cântat de cadre medicale infectate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version