in

VIDEO Bătaie între clanuri de romi în Marea Britanie. Poliția engleză a intervenit în forță

Scene de-o violenţă ieşită din comun au fost surprinse în oraşul Sheffield din Marea Britanie. Zeci de oameni s-au luat la bătaie pe stradă, spre groaza localnicilor care sunt îngrijoraţi că nu sunt respectate măsurile de distanţare socială. Oamenii spun că scandalagiii sunt români, însă autorităţile britanice nu au făcut publice informaţii despre naţionalitatea celor implicaţi în scandal, informează Romania TV. 

Răfuiala a avut loc în Page Hall, una dintre cele mai sărace zone a oraşului britanic Sheffield, după declinul industriei oţelului. Potrivit localnicilor, aici scandalurile se ţin lanţ de mai multe timp între romi. 

O altercaţie izbucnită între două tabere a făcut ca peste 100 de oameni din întreg cartierul să iasă în stradă pentru a vedea scandalul, relatează Thestar.co.uk.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de Poliţie pentru a-i dispersa pe scandalagii. Mai mult, unii localnici au cerut ca la faţa locului să intervină Armata pentru a pune capăt violenţelor, conform Examinerlive.co.uk.

Poliţiştii britanici spun că o femeie de 20 de ani a fost rănită în urma incidentului violent, iar aproape 50 de persoane au fost dispersate de forţele de ordine.

Localnicii din Sheffield sunt îngrijoraţi că oamenii implicaţi în scandal nu respectă măsurile de distanţare socială, nu înţeleg ce sunt acestea, iar astfel pot răspândi noul coronavirus.

Potrivit poliţiştilor britanici, multe dintre persoanele implicate în scandal nu cunosc limba engleză. Din acest motiv, autorităţile britanice au apelat la ajutorul unui student pentru a le explica romilor că trebuie să rămână în case pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

https://twitter.com/LFC_blano/status/1260327413663379456

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

https://ziarulromanesc.es/spania-anunta-sub-100-de-decese-pe-zi-pentru-prima-data-in-ultimele-doua-luni/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Wizz Air: Zborurile din și spre Marea Britanie și alte opt țări, suspendate până pe 28 mai

Și bogații plâng: Virusul i-a sărăcit pe miliardarii britanici