Menu
in

VIDEO – Cum arăta Londra după Finala Euro 2020 de aseară: Suporterii nemulțumiți au lăsat în urmă munți de gunoaie

Londra arăta jalnic, luni de dimineață, la câteva ore după finalul dramatic al meciului Anglia Italia. Munți de gunoaie au rămas pe străzi, în urma suporterilor care, dezamăgiți de înfrângerea în fața Italiei, nu am mai ținut seama de bun simt și au aruncat pe unde au apucat resturi de mâncare, ambalaje și cutii de bere.

Printre obiectele aruncate s-au numărat inclusiv steaguri ale Angliei.

Daily Mail a realizat un fotoreportaj pe străzile din Londra, remarcând că lucrătorii de la salubritate și mașinile de gunoi și-au început treaba încă de la ora 4 dimineața, pentru ca locuitorii să traverseze niște străzi cât de cât decente luni dimineață, când pleacă la muncă.

Finala Euro 2020: Rețelele de socializare, pline cu atacuri rasiste la adresa jucătorilor englezi. Au fost postate imagini cu maimuțe și banane

Finala EURO 2020 a fost umbrită și de incidente, zeci de fani intrând fără bilete pe Stadionul Wembley, pentru a asista la meci. Suporterii s-au luptat cu forțele de ordine și cu polițiști încercând să intre în arenă, iar Politia Metropolitană a anunțat că a lucrat cu personalul de securitate pentru a preveni alte forțări și, de asemenea, i-a sprijinit pe oficiali în evacuarea fanilor fără bilete.

Administratorii Stadionului Wembley au negat inițial că vreo persoană fără bilet ar fi intrat. „Nu au existat persoane fără bilet care să fi trecut de barierele de securitate și să fi intrat în interiorul stadionului”, au susținut acești. Într-o declarație ulterioară, un purtător de cuvânt al administrației stadionului a spus: „A existat o încălcare a securității și un grup mic de oameni a intrat pe stadion. Lucrăm acum îndeaproape cu stewarzii și cu forțele de securitate pentru a elimina aceste persoane. Orice persoană fără bilet din interiorul stadionului va fi evacuată instantaneu”.


….VIDEO – Cum arăta Londra după Finala Euro 2020 de aseară: Suporterii nemulțumiți au lăsat în urmă munți de gunoaie…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version