Menu
in

VIDEO ȘOCANT: Un tânăr atacă trei bărbați cu maceta în Londra

Un tânăr de 21 de ani din Marea Britanie a fost condamnat la 8 ani de închisoare după ce a atacat trei bărbați cu maceta, în plină zi.

Incidentul s-a petrecut pe în 2018, în Londra, iar polițiștii au reușit să-l prindă pe agresor în iunie, acest an. Procesul s-a încheiat marți, 24 septembrie, când tânărul și-a primit sentința – 8 ani de închisoare.

Atacul violent a fost surprins de camerele de supraveghere stradale. În înregistrarea făcută publică de Poliție se observă cum britanicul, pe nume Dominic Cummins, se plimba cu un scuter când a recunoscut trei persoane care se aflau într-o mașină, oprită la semafor, arată Poliția Metropolitană.

Cummins a oprit scuterul pe trotuar, a scos o macetă din pantaloni și a alergat amenințător spre autoturism. Șoferul și pasagerul din dreapta au ieșit imediat din mașină și au apucat să fugă de agresor.

Acesta s-a întors însă la mașină, unde se mai afla încă un bărbat, pe bancheta din spate. Acesta a încercat să fugă, însă a căzut, iar agresorul a reușit să îl prindă, moment în care filmarea se oprește.

Cummins l-a atacat pe bărbat și i-a provocat mai multe tăieturi cu maceta pe mâini, piept și la cap. Cu toate că pierduse mult sânge, victima a reușit să se urce la volanul mașinii și să scape de agresor.

„Cummins a executat acest atac brutal în mijlocul zilei, declanșând panică printre trecători care s-au temut pentru viețile lor. Este un individ violent și le mulțumesc martorilor și juraților că ne-au ajutat să îl condamnăm”, a declarat detectivul Andrew Bray.

Londra, un oraș periculos. Adolescent de 16 ani, ucis cu maceta în Camden

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version