in

„Vin imediat, mă duc până la bancomat”. Cum fură niște romi bijuterii de mii de lire sterline

Trei romi, un bărbat și două femei, toți cetățeni români, au furat bijuterii de peste 6.000 de lire sterline dintr-un magazin din Leicester.Potrivit leicestermercury.co.uk, în octombrie anul trectu, cei trei au creat confuzie printre personalul magazinului punând tot felul de întrebări despre diverse obiecte și despre prețuri.

În cele din urmă, bărbatul, de 37 de ani, pe nume Reitan Muntean, a solicitat să îi fie împachetate bujuterii în valoare de 2.000 de lire sterline. Însă a susținut că nu are la el decât 350 de lire sterline și a spus că merge până la bancomat să mai scoată niște bani.

Cele două femei au luat banii lăsați de acesta, au lăsat pe tejghea bijuteriile ambalate și au spus că merg să vadă ce face fratele lor, însă nu s-au mai întors.

La scurt timp, angajații bijuteriei și-au dat seama că lipsesc bijuterii în valoare de 6.205 lire sterline. Managerul magazinului a declarat la proces că unul dintre salariați și-a dat demisia după comiterea furtului și crede că a fost implicat în acțiune.

Muntean a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere și a recunoscut atât furtul din 7 octombrie, precum și altul similar, din Blackburn, când a sustras un inel de 800 de lire sterline.

El mai fusese condamnat timp de nouă luni, în 2012, pentru șase furturi asemănătoare, produse în zona Lincoln.

Muntean a luat de această dată doi ani de închisoare.


I-au arestat! Români implicați în furturi de bijuterii

Două românce au jefuit o pensionară în Derry, Irlanda de Nord

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Greva de la metrou a scumpit taxiurile în Londra. Vezi cât câștigă un lucrător de la London Underground!

Horia Tecău este românul care va juca în finala de la Wimbledon