Menu
in

Yorkshire. Un român a constrâns o adolescentă cu dizabilități să întrețină relații sexuale cu patru bărbați

Un bărbat care a obligat o adolescentă să întrețină relații sexuale contra cost cu patru prieteni de-ai lui, în Wakefield, a primit doar închisoare cu suspendare.

Octavian Crăciun ar fi condus-o pe fată să se întâlnească cu „clienții” și, odată, a forțat-o să aibă relații sexuale cu patru bărbați, în schimbul banilor, a constatat instanța, potrivit Yorkshire Evening Post.

Leeds Crown Court l-a audiat pe Crăciun, în vârstă de 25 de ani, din Dewsbury Road, Wakefield, care a recunoscut o acuzație de provocare sau incitare la prostituție pentru câștiguri financiare.

Procurorul a declarat că tânăra are dizabilități și locuia la un moment dat într-o casă de sprijin.

Un lucrător social a contactat poliția, în august 2017, fiind îngrijorat de faptul că fata, care în acel moment avea 17 ani, fusese supusă unor presiuni pentru a efectua acte sexuale cu mai mulți bărbați.

Patru români arestați în Irlanda pentru spălare de bani. 1,5 milioane de euro din fraude cibernetice, prostituție și furturi

Când poliția a vorbit cu fata, ea le-a spus că a avut o relație cu un bărbat care lucra la o spălătorie auto.

„El o exploatase pentru satisfacție sexuală a lui și a prietenilor săi”, a spus acuzarea.

Fetei i s-a spus că actele sexuale vor avea loc în mașina lui Crăciun, el va primi banii și îi va da femeii jumătate din ei.

După ce a fost arestat, Crăciun a încercat  nege faptele, dar i s-au arătat mesaje între cei doi și a recunoscut că a aranjat ca bărbații să o întâlnească pe tânără pentru sex, dar a spus că îi doar avea grijă de banii ei.

Crăciun a primit o pedeapsă de 12 luni de închisoare, suspendată pentru 18 luni și a primit ordinul de a efectua 180 de ore de muncă în folosul comunității.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version