in

Patru români arestați în Irlanda pentru spălare de bani. 1,5 milioane de euro din fraude cibernetice, prostituție și furturi

Patru români au fost arestați pentru spălare de bani în Irlanda, în urma unei acțiuni de amploare a poliției în Dublin.

Cei patru sunt acuzați că au trecut prin conturi deschise pe nume false 1,5 milioane de euro.

Poliția a identificat o serie de companii înființate de o organizație criminală și un număr mare de conturi bancare deschise cu nume false, scrie Irish Mirror.

Trei români vindeau produse fictive pe Internet. Fraudă de 200.000 de lire sterline

Poliția spune că prin aceste conturi au fost spălate aproximativ 1,5 milioane de euro, bani proveniți din diverse fraude cibernetice, prostituție și furturi.

De asemenea, au fost confiscate documente, cărți de identitate, bani în numerar și care sunt examinate în prezent.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Au fost efectuate în total opt percheziții, iar patru bărbați au fost arestați pentru activitate infracțională, spălare de bani și obstrucționarea justiției. Cei patru bărbați sunt cetățeni români și au vârste între 20 și 30 de ani. Nu există informații suplimentare în acest moment și investigațiile sunt în desfășurare”.

Român stabilit în Frankfurt, arestat pentru o fraudă de 722 de milioane de dolari

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dezastru lăsat de turiștii de weekend pe plajele și în parcurile naturale din Anglia. Munți de gunoi și sticle cu dejecții umane

scrisoare de dragoste plajă Irlanda

Scrisoare de dragoste, găsită într-o sticlă pe o plajă din Irlanda: «Această scrisoare este în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc»