in

Anglia se pregătește pentru Planul C: Măști în interior, scanare la intrarea în pub-uri

Anglia se pregătește pentru Planul C: Măști în interior, scanare la intrarea în pub-uri

Guvernul britanic lucrează deja la Planul C pentru pandemia de COVID care ar duce la mai multe restricții în Anglia.

Potrivit Daily Mail, regulile ar putea fi introduse după anul nou, dacă varianta Omicron se dovedește mai periculoasă decât se crede.

Noile restricții ar include purtarea măștii de protecție în toate spațiile închise și prezentarea certificatului NHS pentru scanare, la intrarea în pub-uri sau restaurante.

Prima parte a Planului B al Guvernului de la Londra a intrat în vigoare ieri, 9 decembrie, odată cu introducerea măștilor în spațiile interioare precum teatre, cinematografe și biserici.

De asemenea, noile recomandări privind lucrul la domiciliu vor intra în vigoare luni, iar parlamentarii vor vota marți, 14 decembrie, introducerea pașapoartelor de vaccinare pentru cluburile de noapte și locațiile mari.

Boris Johnson anunță noi restricții în Anglia: Lucru de acasă și certificat de vaccinare OBLIGATORIU

Boris Johnson a declarat că miniștrii speră că măsurile vor fi suficiente pentru a „încetini răspândirea” variantei Omicron, în timp ce mai multe persoane vor primi a treia doză de vaccin.

Oficialii lucrează deja la un potențial „Plan C” în care localurile vor trebui să colecteze datele tuturor clienților pentru a putea fi urmăriți în cazul în care intră în contact cu o persoană infectată cu COVID.

Revoltă în Partidul Conservator din cauza Planului B

Potrivit Daily Mail, Boris Johnson se pregătește să se confrunte cu un „război” în interiorul partidului său, când măsurile vor fi votate săptămâna viitoare.

Unii conservatori au reacționat cu furie la introducerea pașapoartelor pentru vaccin, cel puțin 50 de parlamentari exprimându-și în mod public îngrijorarea.

Liderii conservatori din parlament au declarat pentru MailOnline că va fi cea mai mare revoltă de până acum, cu cel puțin 60 de deputați care vor ignora îndrumările guvernului.

În aceste condiții, ministrul Sănătății din Marea Britanie, Sajid Javid, a respins vaccinarea obligatorie în viitor, spunând că ar fi „greșit din punct de vedere etic”.

De asemenea, un sondaj recent arată că 63% dintre alegători cred că premierul ar trebui să demisioneze, în urma scandalului legat de trei presupuse petreceri de Crăciun organizate la Guvern în plin lockdown.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1.5]

ips teodosie vaccin

IPS Teodosie: “Nu ştim prea multe despre acest vaccin. Nimeni nu şi-l ASUMĂ”

Cine este ucigașul în serie care a mutilat și omorât sute de pisici în Londra

Cine este ucigașul în serie care a mutilat și omorât sute de pisici în Londra