Menu
in

Criza combustibilului în Londra: Poți fi amendat dacă mașina rămâne fără carburant și obstrucționează traficul

Criza combustibilului continuă în multe benzinării din Londra, iar autoritățile anunță șoferii că trebuie să se asigure că au destul carburant în rezervor înainte să plece în călătorie.

Potrivit My London, multe stații de carburant din Londra sunt închise pentru a treia zi consecutiv, iar la alte stații de benzină sunt cozi uriașe.

Guvernul a avertizat șoferii să nu intre în panică și să cumpere combustibil dacă nu au nevoie, deoarece acest lucru stimulează doar o scădere a livrărilor.

Lipsa de combustibil la pompele de benzină se datorează unei crize a numărului de șoferi de camioane din Marea Britanie.

Lumina de avertizare din bord se aprinde de obicei atunci când mai aveți aproximativ 10-15% din capacitatea rezervorului.

Distanța pe care o poate parcurge mașina în timp ce consumă combustibilulu rămas va depinde de vehicul și model. Cercetările sugerează că, pentru cele mai populare modele de mașini din Marea Britanie, ar trebui să puteți parcurge undeva între 30 și 45 de mile.

Șoferii din Marea Britanie au intrat în panică. Cozi interminabile la unele benzinării

Asta înseamnă o călătorie dintr-un capăt în celălalt al Londrei dus-întors. Cifrele sunt doar estimative, așa că cel mai bine este să nu riscați, dacă puteți ajunge la o benzinărie.

Când lumina începe să clipească, asta înseamnă că aveți mai puțin de 10 % din combustibil.

Dacă vă rămâneți fără combustibil în timp ce conduceți, ar trebui să aprindeți luminile de avarie. Pentru șoferii care sunt pe o autostradă, ar trebui să iasă pe banda de urgențe, să iasă din vehicul de și să se deplaseze cât mai departe de trafic.

Când mașina dă semne că a rămas fără combustibil, nu veți mai putea accelera, iar vehiculul se va opri complet.

Nu este ilegal să rămâi fără combustibil, dar conducerea neglijentă din cauza unor astfel de probleme este pedepsită prin lege. Puteți primi 100 de lire sterline amendă și teri puncte de penalizare dacă sunteți forțat să vă opriți și astfel să obstrucționați traficul.

În cazul în care provocați un accident, ați putea fi dus în fața instanței, cu nouă puncte penalizare pe permis și o amendă nelimitată.


…Criza combustibilului în Londra: Poți fi amendat dacă mașina rămâne fără carburant și obstrucționează traficul…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3]
Exit mobile version