Menu
in

Echipa `Tax Warriors` a companiei WeDo, soluția pentru taxele tale



WeDo Accounting este o companie inovativă unde contabilii rezolvă problemele diferit, oferind cele mai bune rezultate la prețuri accesibile. Oamenii de afaceri și muncitorii self employed au fost ajutați de echipa Tax Warriors, de contabili profesioniști.

Să conduci propria afacere poate fi foarte dificil, cu multe nopți nedormite dacă vrei să obții succesul. Apoi întâmpini obstacolele neprevăzute: legi și regulamente de urmat, povara taxelor HMRC.  După o zi grea de munca în care încerci să ridici mica firmă, ultimul lucru de care ai nevoie sunt problemele cu taxele.

Ajutorul este simplu de găsit si nu trebuie sa te lupți singur pentru că echipa Tax Warriors de la WeDo Accounting vine în ajutor cu servicii pentru muncitorii self-employed și pentru firmele mici, precum Tax rebates, CIS reclaims, HMRC disputes, Payroll, VAT, Corporation Tax, New Business Set Ups, Self-Assessment Tax, Pensions and Auto-enrolment.

Rezultatele obținute fac unică echipa Tax Warriors: te ajută sa păstrezi cât mai mult din ceea ce câștigi și se asigură că nu plătești mai mult decât trebuie. Ei cunosc regulile, știu ce funcționează și știu cum să facă să funcționeze și pentru tine.

Anul financiar 2017/2018 s-a încheiat, ceea ce înseamnă că trebuie să iți completezi self assessment tax return (declarația de venit) pentru a calcula taxele de plătit sau de recuperat și pentru a evita penalizările, iar echipa Tax Warriors te pot ajuta să obții cel mai bun rezultat.

Anul financiar s-a încheiat pe 5 aprilie, ceea ce înseamnă că toți cei care au câștigat venituri neimpozitate ca si PAYE in perioada 6 aprilie 2017 – 5 aprilie 2018 trebuie să pregătească declarațiile pentru a evita penalizările, dar si pentru a recupera suma de bani care li se cuvine.

Trebuie sa completezi tax return dacă:

– Ai lucrat ca self-employed în perioada anului financiar;

– Ai fost directorul unei companii (chiar si firmele mici si mijlocii);

– Ai încasat o sumă mai mare decât £2,500 din venituri neimpozitate; cum ar fi  venituri din chirii, sau bacșiș;

– Ai avut venituri din investiții, dobânzi sau din dividende; sau profituri rezultate din vânzarea bunurilor fixe taxabile;

– Ai primit Child Benefit, dar venitul tău anual (sau al partenerului) a fost de peste £50,000.

Pentru a recupera taxe, trebuie să completezi și să depui un tax return (declarația de venit) incluzând  toate veniturile și cheltuielile efectuate în folosul afacerii în timpul anului financiar. Echipa Tax Warriors te poate ajuta să identifici cheltuieli deductibile la care nu te-ai fi gândit vreodată.

Pentru a pregăti tax return ai nevoie de documente justificative precum fluturașii de salarii, P60 sau P45 pentru angajați, facturile de vânzare, payment remittances sau subcontractor statements pentru veniturile self-employed precum și facturi /chitanțe și extrase bancare pentru identificarea cheltuirilor pentru business.

Un contabil profesionist precum cei din echipa Tax Warrios de la WeDo Accounting iți va oferi o listă care te va ajuta să pregătești documentele necesare. Apoi vor verifica documentele, vor calcula și vor determina ce sumă poți recupera din taxele deduse din venitul tău.

Din venitul celor care lucrează ca self employed în constructii, contractorul a reținut în decursul anului un procent de 20% (uneori 30%) ca si taxe CIS, acestea fiind depozitate în contul HMRC al fiecărui subcontractor pe baza UTR (si NINO). Așadar, muncitorii din construcții sunt îndreptățiți să primească o parte din taxe înapoi, dar cat de mult pot recupera? Echipa Tax Warriors poate obține cel mai bun rezultat in favoarea ta.

Cititorilor acestui articol li se oferă 10% discount pentru următoarele service:

-bookkeping de la £79+VAT pe luna pentru companii LTD;

-Tax Returns pentru £99+VAT

Pentru a recupera taxele in cel mai scurt timp fără penalități și fără bătăi de cap, este bine de știut că un contabil autorizat și competent face munca pentru tine, iar echipa Tax Warriors formată din profesioniști este exact ceea ce ai nevoie, însă grăbiți-vă pentru că există un număr limitat de clienți noi în fiecare lună, pentru a aloca fiecăruia timpul cuvenit.

Contact:

0208 901 2917  – Ioana

11 Churchill Court, North Harrow, HA2 7SA

Londra. Vrei să deschizi o companie sau să îți dezvolți afacerea? Poți obține fonduri NERAMBURSABILE

Află care este cea mai bună schemă de pensii pentru angajaţii tăi!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version