Menu
in

Invazie de PLOȘNIȚE în casele din Marea Britanie. Metode de prevenire și exterminare a insectelor periculoase

Se anunță o invazie de ploșnițe în Marea Britanie, iar oamenii sunt avertizați să încerce să prevină ca aceste insecte periculoase să le infesteze locuințele.

Primăvara și vara ploșnițele invadează casele din Marea Britanie, iar pe măsură ce costul vieții crește, oamenii sunt tentați să cumpere mobilier la mâna a doua pentru a economisi bani.

Experții de la MattressNext Day au avertizat oamenii să verifice temeinic articolele înainte de a cumpăra, arată Nottingham Post.

Gângăniile se ascund în crăpăturile minuscule și se deplasează între case călătorind în interiorul mobilierului sau în îmbrăcăminte. Chiar dacă mușcăturile ploșnițelor sunt, de obicei, destul de inofensive, nimeni nu își dorește să aibă casa invadată de aceste insecte.

Este important să distrugi o ploșniță imediat cum o vezi, din cauză că femelele pot depune până la 500 de ouă într-o perioadă de două luni. Aceste ouă eclozează în aproximativ o săptămână. Ploșnițele de pat sunt insecte mici, ovale, maronii, care au corpuri plate și o dimensiune și o culoare similare cu o sămânță de măr. De asemenea, puteți distinge o ploșniță pe baza mușcăturilor pe care le-ați primit.

De obicei, ploșnițele de pat mușcă zone ale corpului care sunt expuse în timpul somnului, cum ar fi capul, brațele și picioarele. Mușcăturile tind să fie în ciorchini și să apară sub formă de umflături roșii în relief, cu o pată întunecată în mijloc.

Iată câteva sfaturi de la MattressNextDay pentru a preveni invazia ploșnișelor.

Evitați să cumpărați mobilier tapițat la mâna a doua

Odată ce o ploșniță se află în interiorul mobilierului tapițat, este imposibil să le detectezi. În plus, dacă persoana care vinde articolul tapițat l-a curățat sau a aspirat fără să-și dea seama că sunt prezente ploșnițe, atunci semnele prezenței ploșnițelor vor fi absente.

Din păcate, utilizarea unor substanțe chimice puternice pentru a eradica ploșnițele de pat le va omorî înăuntrul mobilierului, iar rămășițele nu mai pot fi spălate.

VIDEO – INCREDIBIL. În Londra dai 1.500 de lire sterline pe lună pentru a locui într-o casă plină de PLOȘNIȚE

Datorită faptului că sunt atât de mici, ploșnițele de pat se pot ascunde în orice, de la pliurile unui abajur până la interiorul unui ceas. Cu toate acestea, există articole second-hand care merită cumpărate și care prezintă un risc mai mic, cum ar fi suprafețe dure, care se pot curăța, cu crăpături puține sau fără crăpături.

Cele mai bune sunt și suprafețele dure, cum ar fi lemnul masiv și plasticul. De exemplu, rafturi de cărți, noptiere, mese și comode. Cu toate acestea, asigurați-vă că inspectați în mod corespunzător fiecare articol înainte de a cumpăra. Pentru a face acest lucru, puteți lumina cu o lanternă deschiderile înguste și să le inspectați cu o lupă.

Spălați-vă așternuturile cel puțin o dată pe săptămână

Ploșnițele de pat sunt atrase de articolele murdare, așa că asigurați-vă că vă spălați lenjeria de pat cel puțin o dată pe săptămână pentru a evita acumularea de bacterii care ar putea atrage astfel de gângănii.

Spălarea la 60C este cea mai bună temperatură pentru a ucide orice bacterie, totuși, rețineți că veți avea nevoie de un detergent puternic pentru a vă menține cearșafurile moi.

Aspirați cel puțin o dată pe săptămână pentru a preveni o invazie de ploșnițe

Asigurați-vă că aspirați toate punctele unde s-ar putea ascunde ploșnițele, cum ar fi plinte, sub pernele de canapea și sub pat.

Păstrați-vă casa în ordine, astfel încât să aibă mai puține locuri de ascuns

Cu cât dețineți mai multe obiecte, cu atât sunt mai multe locuri de care ploșnițele trebuie să se agațe și să rămână nedetectate. Dezordinea crește, de asemenea, dificultatea eliminării insectelor odată ce acestea au fost găsite.

Nu folosiți niciodată cutii de carton pentru a vă depozita lucrurile

De asemenea, se știe că ploșnițele de pat se ascund în carton, așa că dacă cumpărați câteva articole de la cineva și vi le oferă într-o cutie de carton, scoateți articolele din cutia de carton înainte de a le aduce acasă.

În mod similar, ar trebui să încercați să vă despachetați cutiile cât mai curând posibil după ce vă mutați. În cele din urmă, dacă aveți cutii de carton în depozit, treceți-le într-un recipient de plastic.


Invazie de PLOȘNIȚE în casele din Marea Britanie. Metode de prevenire și exterminare a insectelor periculoase…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 54 In medie: 4.2]
Exit mobile version