Menu
in

Importanța alegerii unui avocat competent. Despăgubire record în UK: DOUĂ MILIOANE DE LIRE pentru victima unui accident rutier

Despăgubire record 2 milioane de lire sterline – povestea Emei

Importanța alegerii unui avocat competent. Ema, o tânără ce locuiește în Marea Britanie, a suferit, în urmă cu mai bine de doi ani, un accident auto care i-a schimbat complet viața. Accidentul a avut loc pe timp de seară, într-o curbă periculoasă, din vina unui șofer care mergea pe contrasens.

Ca urmare a impactului tânăra a suferit, pe lângă multiple fracturi de oase, și o leziune cerebrală, care i-a provocat și amnezie. În cazul Emei reprezentanți legali, pe perioada de spitalizare și nu numai, i-au fost părinții.

Firma asiguratoare au recomandat părinților o firmă de avocatură, ”no win no fee”, pentru a acționa în numele lor și pentru a obține despăgubiri pentru daunele suferite (fizice și psihice).

Accidentul care a spulberat vise

În ziua accidentului Ema se îndrepta către casa părintească pentru a-i informa că fusese acceptată la un loc de muncă mult visat. Neatenția unui șofer a făcut ca, în loc ca Ema să înceapă să muncească și să își sprijine părinții, să ajungă să fie dependentă de aceștia. Mama tinerei a fost nevoită să renunțe la serviciu pentru a-i oferi Emei îngrijirea de care avea nevoie.

Avocații recomandați de firma de asigurare făcuseră o cerere pentru a se face o ”plată în avans” părinților, dar, după mai bine de 15 luni de la accident aceștia ajunseseră în pragul falimentului, neprimind niciun ajutor de nicăieri.

Soluția care a readus speranța în familia Emei

La recomandarea unor prieteni, părinții Emei au căutat o firmă de avocați, specializată pe obținerea de despăgubiri care să funcționeze pe același principiu de ”no win no fee”. Astfel, aceștia l-au cunoscut pe Ben Posford, șeful departamentului de ”Leziuni catastrofale” al firmei de avocatură Osbornes Law.

Procedura reclamațiilor împotriva NHS. Ce drepturi aveți dacă sunteți afectat

Ca urmare a vizitei la familia Emei, Ben Posford a reușit să detecteze câteva aspecte ale cauzei care erau tratate incorect sau cu superficialitate în cele 15 luni de când fusese deschis cazul:

  • Celălalt șofer nu fusese presat pentru a-și admite vinovăția
  • Se făcuse o ofertă de £250,000 pentru a se finaliza cazul, iar familia Emei era presată pentru a o accepta
  • Nu fusese obținută o dovadă medicală care să ajute la evaluarea costurilor pentru îngrijiri viitoare
  • Nu se făcuseră programări pentru ca Ema să fie evaluată de diverși experți astfel încât să se găsească cel mai bun tratament și cea mai bună soluție pentru a-și îmbunătăți condițiile de viață

Schimbarea avocatului, proceduri și durată

Primul pas pentru a transfera cazul de la un avocat la altul este semnarea unei împuterniciri prin care noul avocat este autorizat să obțină toată documentația de la avocații anteriori.

Costurile pentru munca depusă de avocații precedenți sunt acoperite la finalizarea cauzei de către noii avocați, iar în acest scop se semnează un ”acord de garanție” (lien agreement). De asemenea, nu se percep costuri de transferare a cauzei de la un avocat la altul. Toate procedurile durează în jur de 2 săptămâni.

Soluționarea cauzei

Printre primele acțiuni întreprinse de Ben, noul avocat ”no win no fee”, a fost obținerea unei plăți în avans, o sumă considerabilă care a permis numirea unui manager de caz, specializat în leziuni cerebrale și au fost contactați numeroși terapeuți, logopezi și specialiști în neurologie.

Au fost contactați, pentru Ema, cei mai buni medici experți din UK, incluzând un neuropsiholog, un neuropsihiatru, un chirurg ortoped, un neuropsihoterapeut precum și experți specializați în îngrijire, asisnță și terapie.

Dar, cea mai importantă reușită a noului avocat de la Osbornes Law, este obținerea unui despăgubiri de 2.3 milioane de lire sterline și nu de doar £250.000, așa cum au cerut avocații inițiali.

Concluzii

  • Este foarte important ca avocații care se ocupă de o cauză să aibă la dispoziție expertiza necesară soluționării favorabile a cauzei
  • Un avocat specializat într-un anumit domeniu poate face diferența
  • Întârzierile în soluționarea cauzelor pot fi evitate dacă ai un avocat cu experiență și implicat
  • Este vital să se facă o evaluare reală a daunelor suferite

Avantajele apelării la avocații firmei Osbornes Law:

  • Avocații depun toate eforturile astfel încât clienții să obțină cele mai bune rezultate posibile
  • Fiecare avocat este specializat în domeniul în care activează. Astfel, se obțin, rapid, cele mai bune îngrijiri medicale, compensații atât pentru leziunile suferite, cât și pentru pierderile de venit sau altfel de pierderi
  • Firma colaborează cu o gamă largă de experți, din diverse domenii, astfel încât să se facă o evaluare reală a situației, maximizând daunele astfel încât clientul să fie despăgubit în totalitae pentru pierderile sau vătămările suferite.
  • Avocații companiei sunt recunoscuți la nivel naționale pentru reușitele lor în cazuri de vătămare corporală și neglijență medicală
  • ”no win no fee” – clienții nu plătesc nimic dacă nu obținem despăgubiri

Osbornes Law – 0204 502 8302 (limba română)

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version