in

O biciclistă a primit aproape o jumătate de milion de lire sterline despăgubire

* Știri Marea Britanie *Biciclistă obține o compensație de aproape £500 000 * O biciclistă a primit aproape o jumătate de milion de lire sterline despăgubire

Biciclistă obține o compensație de aproape £500 000

O femeie, care s-a stabilit în Anglia în urmă cu câțiva ani și care a fost lovită de o mașină în timp ce mergea pe bicicletă, a primit despăgubiri materiale de câteva sute de mii de lire sterline. Victima a fost reprezentată de avocații Firmei de Avocatură Sintons.

Femeia a suferit o comoție cerebrală și leziuni ortopedice, inclusiv fracturi ale pomeților și craniului, mai multe fracturi costale, fracturi ale genunchiului stâng și gleznei stângi.

Deși accidentul a lăsat în urmă o serie de consecințe fizice și psihologice grave, avocații abordați inițial de victimă au decis să depună o plângere împotriva șoferului responsabil de accident printr-un portal online, dedicat exclusiv cazurilor simple, cu o valoare mică de până la 25.000 de lire sterline.

Victima nu a putut lucra din cauza rănilor suferite și a devenit din ce în ce mai îngrijorată de situația ei financiară. De asemenea, a fost nemulțumită de lipsa de comunicare cu firma de avocatură pe care a ales-o inițial.

Consultații gratuite

A decis să apeleze la Firma de Avocatura Sintons pentru o consultație inițială, fără caracter obligatoriu, în care avocaţii au sfătuit-o că este nevoie de o abordare mai pro-activă a cazului ei. Biciclista a decis să transfere cazul ei la Sintons.

Această firmă de avocatură a recomandat numirea unui manager de caz, care urma să se ocupe în mod cuprinzător de reabilitare, în înțeles larg, și de asistență psihologică, iar apoi avocații acestei case de avocatură l-au convins pe asigurătorul șoferului responsabil de accident să acopere costurile activității managerului de caz și costurile de reabilitare și tratament organizate de acesta.

În plus, avocații Sintons au obținut mai multe plăți intermediare (plăți în avans), pentru a se asigura că cele mai presante probleme financiare ale clientului lor au fost rezolvate.

După obținerea unei serii de rapoarte de la medici experți, avocații Sintons au început negocierile cu avocații numiți de asigurătorul șoferului, ceea ce a dus la soluționare prin  obținerea unei sume de bani de aproape 20 de ori mai mare decât suma la care avocații selectați inițial estimau valoarea cazului. 

Discutând cu femeia rănită, după ce cazul s-a soluționat, aceasta spune:

„Accidentul a avut un efect devastator asupra mea și a familiei mele.

Obișnuia să-mi placă munca mea de curățenie și să ajut la magazinul nostru local de alimente din Europa de Est, să mă întâlnesc și să vorbesc cu oamenii.

După accident, mi-a fost foarte greu să mă împac cu dificultățile de mișcare și capacitatea limitată de a desfășura activități casnice. 

Sunt foarte recunoscătoare lui Mark Quigley și celorlalți avocați de la Sintons pentru tot ceea ce au făcut pentru mine, mai ales după experiența mea proastă de a-mi da cazul spre soluționare către primii avocați, care au subestimat gravitatea rănilor mele și nu au făcut nimic pentru a mă ajuta să-mi organizeze și să-mi finanțez reabilitarea.”

Cazul femeii  subliniază importanța alegerii reprezentării juridice corecte. Orice persoană care solicită consultanță juridică și reprezentare ar trebui să se asigure că avocatul său are experiența și expertiza corespunzătoare, pentru a gestiona în mod corespunzător cazul, în special în situația în care persoana vătămată a suferit leziuni grave.

Este foarte important să alegeți avocatul potrivit

Dacă aveți în vedere să solicitați despăgubiri pentru accidente, una dintre cele mai importante decizii pe care le aveți de luat va fi alegerea avocatului potrivit.

Atunci când alegeți un avocat, trebuie să vă asigurați că firma de avocatură pe care doriți să o angajați este o practică acreditată de Asociația Avocaților pentru Vătămări Corporale (APIL) și că avocații săi sunt înregistrați ca experți ai Grupului de Vătămare Corporală a Societății de Avocatură. Dacă, pe de altă parte, ați suferit o leziune gravă a capului sau a coloanei vertebrale, trebuie să vă asigurați că avocații firmei de avocatură sunt specialiști acreditați APIL în leziuni cerebrale (Brain Injury Specialist) sau specialiști în leziuni ale măduvei spinării (Spinal Cord Injury Specialist).

De asemenea, merită luat în considerare profesionalismul și reputația biroului/firmei de avocatură atunci când ne referim la recunoașterea de către publicații juridice independente, cum ar fi “Legal 500” și “Chambers and Partners”.

Dacă ați suferit o vătămare gravă într-un accident și aveți îndoieli cu privire la faptul dacă firma de avocatură actuală se ocupă în mod corespunzător și eficient de cazul dvs., sunați specialiștii Sintons pentru sfaturi inițiale gratuite și fără caracter obligatoriu.

Dati clic aici pentru o consultaţie juridică gratuită  >>

Dacă ați avut un accident de trafic rutier sau de muncă și doriți să fiți asistați de avocați cu cunoștințe solide de specialitate și mulți ani de experiență în tratarea cazurilor de vătămări corporale grave,  specialistul român în cereri de despăgubire de la Sintons vă va oferi consultanță gratuită cu privire la modul de solicitare a despăgubirilor în urma accidentelor. Această firmă de avocatură obține despăgubiri pe baza principiului “Nu câștigăm, nu plătești” (No win no fee), ceea ce înseamnă că, clienții acestei firme de avocatură nu suportă riscul financiar.

Sau sunaţi la  0800 046 1549 * Apeluri gratuite de pe telefoane mobile.

Dacă ați suferit o vătămare gravă și aveți îndoieli cu privire la faptul dacă firma de avocatură actuală se ocupă în mod corespunzător și eficient de cazul dvs., puteți apela, de asemenea, avocați Sintons pentru sfaturi fără caracter obligatoriu.                                                               

Aflaţi mai multe sau scrieţi-ne pe chat la sintons.co.uk/ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

albanez injunghiat romanca

Anglia, româncă înjunghiată de soțul albanez, 19 ani de închisoare pentru agresor: “Nu ai murit încă?”

Weekend violent la Londra, două persoane în stare critică. Atac violent pe stradă și jaf într-un autobuz