in

Ambasadorul României la Londra, acuzații la adresa AEP cu privire la votul prin corespondență: „O prostie cât casa”

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, face acuzații la adresa președintelui Autorității Electorale Permanente, Constantin-Florin Mitulețu-Buică, despre care spune că descurajează procedura votului prin corespondență.

Mihalache susține că i se pare „o prostie cât casa” decizia anunțată de șeful AEP, potrivit căreia votul prin corespondență se va finaliza prin „printarea buletinelor de vot de către cetățeni”.

„Este o modalitate foarte incorectă de a descuraja procedura votului prin corespondență”, atrage atenția acesta, într-o declarație pentru PS News .

Ce post călduț ar urma să ocupe Dan Mihalache după ce a fost rechemat din funcția de ambasador la Londra

„Noi am desfășurat la nivelul ambasadelor României o muncă destul de intensă pentru a promova votul prin corespondență, o alternativă primordială – mai ales în această perioadă complicată. De aceea nu pot să înțeleg cum vine un domn, Mitulețu sau Buică, care să ne explice că, de fapt, cetățenii români care doresc să apeleze la votul prin corespondență trebuie să își printeze buletinele de vot acasă sau unde pot ei. Mi se pare o prostie cât casa, mai ales în condițiile în care, oricum, la procedura votului prin corespondență, cetățenii vor primi un sticker care să ateste acest vot.

Este o modalitate foarte incorectă de a descuraja procedura votului prin corespondență ceea ce propune domnul de la AEP. Noi vrem să încurajăm procedura votului prin corespondență sau să o descurajăm? Poate se mai gândesc domnii de la Autoritatea Electorală Permanentă și ne dau un răspuns”, a declarat Dan Mihalache.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Camionul morții: Român judecat în Regatul Unit pentru moartea a 39 de vietnamezi

Camionul morții: Român judecat în Regatul Unit pentru moartea a 39 de vietnamezi

Trei orașe importante din Anglia ar putea intra în „lockdown”. Peste 500 de îmbolnăviri la 100.000 de locuitori