Menu
in

Boris Johnson: Coronavirusul a fost „un dezastru” pentru Marea Britanie

„A fost un dezastru. Să nu ne ascundem după cuvinte, a fost un coșmar absolut pentru țară, iar țara a trecut printr-un șoc profund”, a declarat Boris Johnson într-un interviu pentru un post de radio britanic.

Premierul britanic, infectat cu coronavirus și care a stat la terapie intensivă, a spus că guvernul datorează tuturor rudelor celor care au murit și au suferit o explicație: „ce a fost greșit și când”.

Am înțeles mesajul și așa vom face. Mă gândesc că momentul nu este chiar acum… nu cred că este momentul potrivit pentru repartizarea unei cantități imense de timp oficial pentru toate acestea”, a mai declarat premierul Marii Britanii.

Coronavirusul nu mai există pentru ei: Zeci de mii de oameni s-au înghesuit pe plajele din Anglia, în cele mai călduroase zile ale anului

Tot timpul învățăm lecții, a mai spus Boris Johnson.

Cu peste 42.000 de morți, Marea Britanie a avut mai mare număr de decese de COVID-19 din Europa, iar acest lucru a dus la critici vehemente din partea populației la adresa guvernului și a consilierilor medicali ai acestuia.

Există acuzații potrivit cărora executivul de la Londra a tergiversat luarea de măsuri pentru combaterea pandemiei, vehiculându-se la un moment dat că s-a încercat soluția unei imunizări în grup.

Guvernatorul Băncii Angliei: Marea Britanie, aproape de faliment. Cât a pompat banca centrală pentru a salva situația

Începe valul doi al pandemiei? China s-a întors la restricții din cauza coronavirusului, mii de zboruri anulate, noi măsuri de carantină

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version