in

Boris Johnson, fotografiat cu o bere în mână la o petrecere din LOCKDOWN

Boris Johnson, fotografiat cu o bere în mână la o petrecere din LOCKDOWN

Premierul britanic, Boris Johnson, ar fi fost fotografiat cu o cutie de bere Estrella în mână la un eveniment organizat la reședința sa, când regulile interziceau întâlnirile în interior.

Potrivit The Independent, Poliția Metropolitană ar avea o fotografie cu Boris Johnson ținând în mână o bere la petrecerea de la ziua sa de naștere din iunie 2020.

Premierul a fost fotografiat la evenimentul din iunie 2020, în Downing Street, potrivit Daily Mirror.

Acesta ar sta lângă ministrul de Finanțe, Rishi Sunak, în fotografia realizată de un fotograf oficial din Downing Street.

Regulile de la acea vreme interziceau întâlnirile în interior cu mai mult de două persoane.

Se presupune că fotografia ar face parte dintre cele 300 pe care Poliția Metropolitană le examinează ca parte a investigației sale asupra petrecerilor din Downing Street.

Fotografia a fost făcută de fotograful oficial al domnului Johnson, plătit de la bugetul public, Andrew Parsons.

Sunak, care a spus anterior că a fost în sală pentru o întâlnire cu privire la pandemie, ar ține în mână o băutură răcoritoare.

Avocatul Adam Wagner, expert în legile Covid, a declarat: „Întrebarea juridică pentru prim-ministru este dacă a participat la eveniment.”

Boris Johnson pierde teren în Partidul Conservator. Patru consilieri au plecat în urma scandalului petrecerilor

„Faptul că a fost fotografiat cu o bere în mână sugerează cu tărie că a făcut-o și, prin urmare, a comis o infracțiune la legea COVID”.

Downing Street a recunoscut deja că premierul a avut parte de aniversarea zilei sale de naștere în timpul primului lockdown.

Potrivit ITV News, soția premierului, Carrie Johnson, a organizat o petrecere surpriză, unde mai mulți apropiați au cântat „Mulți ani trăiască!” în după-amiaza zilei de 19 iunie 2020.

Se presupune că 30 de persoane au participat și au mâncat tort, în ciuda faptului că întâlnirile în interior erau interzise.

ITV News a arătat, de asemenea, că prieteni de familie ai lui Boris și Carie au fost găzduiți la etaj pentru a continua sărbătorirea celei de-a 56-a aniversări a premierului, la reședința sa oficială.

Downing Street a negat acest lucru, spunând: „În conformitate cu regulile de la acea vreme, prim-ministrul a găzduit un număr mic de membri ai familiei, afară, în acea seară”.

Întrebat despre relatările cu privire la fotografia de la ziua de naștere a premierului, reprezentantul oficial al acestuia a spus că nu poate comenta cât timp investigația Poliției Metropolitane este în desfășurare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Regina Marii Britanii a anunțat că Ducesa Camilla de Cornwall va fi regină după dispariția sa

Regina Marii Britanii a anunțat că Ducesa Camilla de Cornwall va fi regină după dispariția sa

O româncă stabilită în UK, factură URIAȘĂ la energie pentru o casă goală din România

O româncă stabilită în UK, factură URIAȘĂ la energie pentru o casă goală din România