Menu
in

Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu logodnica sa, Carrie Symonds. Mirele, subiect de bancuri pe Internet: „Și-ar fi putut călca cămașa”

Deși fusese anunțată pentru la anul, nunta premierului britanic a avut loc în taină, sâmbăta aceasta, la Catedrala Westminster.

Premierul, în vârstă de 56 de ani, și mireasa sa, în vârstă de 33 de ani, au avut doar 30 de invitați, datorită regulilor COVID, după ce au optat – spre deosebire de alte mii de cupluri din Marea Britanie – să nu amâne evenimentul.

Carrie a purtat o rochie de 2.870 lire sterline de către designerul de lux grec Christos Costarellos, scrie My London.

Se pare că oaspeții au fost invitați la ceremonie în ultimul moment, iar recepția a avut loc într-un cort din grădina reședinței din Downing Street 10, unde cuplul proaspăt căsătorit a dansat pe piesa lui Don McLean, American Pie.

Un purtător de cuvânt al guvernului a declarat duminică dimineață: „Primul ministru și doamna Symonds s-au căsătorit ieri după-amiază într-o mică ceremonie la Catedrala Westminster. Cuplul își va sărbători nunta cu familia și prietenii vara viitoare.”

Boris Johnson, implicat într-un nou scandal. Vacanță de lux cu logodnica sa, oferită de un om de afaceri

Nunta secretă a ajuns duminică pe primele pagini ale publicațiilor din Marea Britanie, când au fost lansate primele fotografii ale cuplului.

Frumoasa rochie a lui Carrie, creată de designerul de lux Christos Costarellos, a atras privirile multora și s-a dezvăluit în curând că rochia a fost închiriată pentru doar 45 de lire sterline.

Cu toate acestea, soțul ei a atras de atunci privirile criticilor de modă.

O mulțime de postări pe rețelele sociale critică însă cămașa șifonată a lui Boris Johnson. Unii au scris pe Twitter că „Și-ar fi putut măcar călca cămașa”.

O persoană a scris: „Ai fi putut face mai mult efort, domnule prim-ministru. Cămașa a văzut un fier de călcat?”

Un altul a spus: „Pantofi lustruiți și o cămașă călcată nu ți-ar fi stricat!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
Exit mobile version