Menu
in

Noapte de beție în Anglia. Petrecăreții au luat cu asalt cârciumile în primul weekend de sărbătoare, profitând de ridicarea restricțiilor – GALERIE FOTO

Petrecăreții au fost ieșit să chefuiască în toată țara, profitând de vremea deosebit de caldă din weekendul de sărbătoare din Marea Britanie.

Centrele orașelor Leeds și Newcastle au fost deosebit de agitate, cu oameni care se bucurau de una dintre primele nopți calde din acest an.

Imaginile postate pe rețelele de socializare arată o mulțime de oameni care ies și intră în pub-uri, baruri și restaurante, arată Daily Mail.

Cu toate acestea, la începutul acestei săptămâni, opt zone din Anglia erau supuse unor restricții mai stricte pe fondul creșterii numărului de infectări cu varianta indiană a virusului.

Ridicarea tuturor restricțiilor din Anglia ar putea fi amânată. Boris Johnson: „Este posibil să trebuiască să așteptăm”

Oamenii au fost avertizați să nu călătorească în Bolton, Blackburn cu Darwen, Kirklees, Bedford, Burnley, Leicester, Hounslow și North Tyneside.

Cu toate acestea, programul de vaccinare arată că trei sferturi dintre adulți au primit cel puțin un vaccin anti-Covid în – și aproape jumătate sunt vaccinați cu ambele doze.

Cifrele oficiale arătau, la începutul acestei săptămâni, că 39.068.346 de persoane făcuseră prima doză, iar 24.892.416 aveau și a doua doză de vaccin.

Decesele și internările în spitale au crescut ușor. În ultimele șapte zile, au fost înregistrate 59 de decese legate de COVID, în creștere cu 44% față de săptămâna precedentă și 870 de noi internări în spitale, în creștere cu 23%.

De asemenea, cazurile au crescut cu 23% săptămânal, cu 21.469 înregistrate în ultimele șapte zile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Exit mobile version