Menu
in

BREAKING NEWS! Boris Johnson dă un pas înapoi: „Viața nu va reveni la normal imediat… Restricțiile de călătorie vor continua”

Premierul britanic, Boris Johnson, a declarat azi, 12 iulie, într-o conferință de presă, că ultimele restricții rămase vor fi ridicate, de săptămâna viitoare, începând cu 19 iulie, dar viața nu va reveni la normal imediat.

Însă, a mai spus primul ministru, vor rămâne în vigoare urmărirea contactelor și „politica dură de la frontieră”.

Acest lucru înseamnă că viața nu va reveni la normal, luni, așa cum aștepta toată lumea, iar urmărirea și izolarea cazurilor de COVID vor continua ca și până acum.

De asemenea, va exista în continuare, cel mai probabil, sistemul semafor de călătorie, dar și restricțiile de a merge în alte țări.

Ministrul Sănătății din Marea Britanie: „Pur și simplu nu putem eradica acest virus”

Deși sfatul de a lucra de acasă, acolo unde este posibil, va lua sfârșit de luni, 19 iulie, premierul a mai spus că „nu ne putem aștepta ca toată lumea să se întoarcă de luni la birou”.

„Nu putem reveni pur și simplu instantaneu la viața așa cum era înainte de COVID”, a spus Johnson.

Cu toate acestea, el a repetat că este mai bine să se renunțe acum la restricții decât în ​​timpul iernii și, deși infecțiile se află în gama medie a predicțiilor oamenilor de știință, decesele se află la capătul inferior al proiecțiilor inițiale.

El spune însă că este „vital să procedăm cu prudență”. „Nu pot spune acest lucru suficient de puternic sau emfatic dar… această pandemie nu s-a terminat”, a declarat premierul britanic.

El a mai spus că cea mai bună metodă pentru a încheia pandemia este vaccinarea și i-a îndemnat pe oameni să se vaccineze în număr cât mai mare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 17 In medie: 2.1]
Exit mobile version