Menu
in

Sadiq Khan: Măștile vor continua să fie o condiție de a circula cu mijloacele de transport public din Londra

Pasagerii trebuie să poarte în continuare măști în mijloacele de transport public precum autobuzele, trenurile și tramvaiele din Londra, a declarat primarul Sadiq Khan, după anunțul premierului Boris Johnson cu privire la ridicarea restricțiilor de săptămâna viitoare.

Khan a spus că pasagerii trebuie să continue să-și acopere fața ca condiție pe mijloacele de transport din Londra, din cauza amenințării continue a variantei Omicron.

Aproximativ 30% dintre londonezi sunt nevaccinați.

Restricțiile introduse în decembrie au încurajat, de asemenea, munca de acasă și au impus pașapoarte COVID la unele evenimente majore.

După ce a examinat cele mai recente date, Johnson a spus comunității că restricțiile se vor încheia pe 26 ianuarie.

Dar Sadiq Khan a spus că dorește ca londonezii să continue să poarte mască, deoarece „din păcate, acesta nu este sfârșitul luptei împotriva virusului”.

Toate restricțiile din Anglia vor fi ELIMINATE săptămâna viitoare. Nici măștile nu vor mai fi obligatorii

„Dacă am învățat ceva din această pandemie, este că nu trebuie să ne mulțumim și să anulăm toată munca și sacrificiile noastre. De aceea măștile vor rămâne o condiție de transport pe serviciile TfL”, a mai spus primarul Londrei.

Totuși, purtarea măștii va fi doar o condiție de transport pe serviciile TfL, astfel încât oamenilor li se poate cere doar să nu se urce în mijloacele de transport.

Când purtarea măștii este o condiție de transport, 78% dintre pasageri o respectă – când este aplicabilă din punct de vedere legal, cei care o folosesc sunt în procent de 86%.

Un total de 19.450 de persoane se aflau în spital în Marea Britanie cu COVID-19 la 17 ianuarie, arată cifrele guvernamentale, potrivit BBC.

Acest număr reprezintă o scădere cu 2% săptămânal, deși totalul a crescut ușor în ultimele două zile.

Măsurile guvernamentale au fost introduse pentru a combate valul de cazuri condus de varianta Omicron, cu scopul de a câștiga timp pentru ca oamenii să își facă rapelul.


….Sadiq Khan: Măștile vor continua să fie o condiție de a circula cu mijloacele de transport public din Londra…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version