in

Dezvăluiri șoc despre soția lui Boris Johnson: Își manipulează soțul și conduce țara din umbră

Dezvăluiri șoc despre soția lui Boris Johnson: Își manipulează soțul și conduce țara din umbră

După numeroase scandaluri legate de dezvăluirile prințului Harry sau acuzațiile de abuz sexual împotriva prințului Andrew, o nouă carte despre soția lui Boris Johnson este gata să arunce în aer scena politică din Marea Britanie.

„First Lady Intrigue – At the Court of Carrie and Boris Johnson” / „Intrigile Primei Doamne – La curtea lui Carrie și Boris Johnson” reprezintă un portret acid făcut soției premierului britanic.

În cartea ce va apărea la începutul lunii martie, Carrie Johnson este acuzată de gelozie bolnăvicioasă, lăcomie și manipulare.

Cartea este scrisă de miliardarul Michael Ashcroft, om de afaceri și politician conservator. Înainte ca volumul să iasă pe piață, Carrie Johnson a avut deja grijă să caracterizeze acuzațiile drept „o țesătură de minciuni”.

Ashcroft arată un portret deloc măgulitor, în care se împletesc acuzațiile de gelozie incontrolabilă, nepotism, manipulare și lăcomie. Mai multe fragmente din carte au fost făcute publice de Daily Mail, iar concluzia ar fi că ambițioasa Carrie ar avea o influență nefastă asupra soțului ei  și asupra activității guvernului.

Autorul o compară pe Carrie cu personajul shakespearian Lady Macbeth și susține că aceasta ar fi intrat nu o dată în telefonul soțului ei și ar fi transmis instrucțiuni subordonaților acestuia în numele lui.

Se pare că asistenții actualului premier britanic ar fi apelat, de-a lungul timpului, la diverse stratageme pentru a o împiedica, cerându-le, de exemplu, taximetriștilor să rătăcească pe străzi pentru a o împiedica să ajungă la timp la evenimente.

Boris Johnson: „Viața mea acasă este mizerabilă”

Autorul sugerează că Boris Johnson însuși s-ar fi plâns apropiaților de atmosfera din familie, rugându-și angajații să n-o deranjeze cu nimic pe soția sa, ca să nu-i dea motiv să-l cicălească acasă.

„Nu faceți nimic care ar putea s-o facă să mă tortureze când ajung acasă. Viața mea acasă este mizerabilă”, ar fi mărturisit Boris Johnson, care este cu 26 de ani mai în vârstă decât soția lui.

Carrie, mama celor doi copii mai mici ai lui Boris, ar avea în plan să-l îndepărteze pe soțul ei de toată lumea, de copiii din relația cu Marina Wheeler, de prietenii săi și chiar de cei mai fideli colaboratori.

Ea ar sta la originea unor concedieri abuzive din anturajul premierului britanic: Ellis Lyons, fost consilier special, pe motiv că ar fi fost „prea atrăgătoare și inteligentă”, Lee Clain, fost director de comunicare în Partidul Conservator, sau Dominic Cumming, eminența cenușie a partidului.

Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu logodnica sa, Carrie Symonds. Mirele, subiect de bancuri pe Internet: „Și-ar fi putut călca cămașa”

Autorul cărții face trimitere și la stilul de viață opulent al cuplului, dând vina pe „Carrie-Antoinette” pentru toate cheltuielile exorbitante documentate de presă de-a lungul anilor petrecuți de cei doi la vestita reședință din Downing Street numărul 10.

Este vorba, printre altele, despre lucrările de renovare a casei, care s-ar fi ridicat la peste 200.000 de lire sterline și care ar fi implicat mobilizarea unor echipe numeroase de constructori în plină pandemie de coronavirus, apoi despre petrecerile din lockdown, pentru care Boris a fost la un pas de a plăti cu funcția.

 „Ar fi putut fi un mare prim-ministru, dar lipsa lui de disciplină, care l-a determinat să se încurce cu Carrie, l-a costat scump. Potențialul lui de a transforma țara a fost irosit și, în ceea ce mă privește, totul s-a întâmplat din cauza ei”, spune autorul cărții. Boris Johnson și Carrie Symonds, fost director de comunicare al Partidului Conservator și consilier al grupului Oceana în prezent, s-au logodit în anul 2019 și apoi s-au căsătorit la data de 29 mai 2021. Au doi copii, un băiat născut pe data

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 3.9]

Diaspora a trimis în țară o sumă record: Peste 5,6 miliarde de euro

Diaspora a trimis în țară o sumă record: Peste 5,6 miliarde de euro

Un român a fugit mâncând pământul înapoi în Anglia, după un an în România: „Bombardieri și paparude botoxate”