Menu
in

Finala EURO 2020. Un bilet la meciul Anglia-Italia de pe Wembley a ajuns să coste cât un apartament din România. UEFA avertizează: „ATENȚIE LA FALSURI!”

Un bilet la meciul Anglia-Italia de pe Wembley, la finala Euro 2020 de duminică, 11 iulie, a ajuns să coste cât un apartament într-un oraș din România.

Astfel, un bilet la meciul Anglia-Italia era scos la vânzare cu 54.000 de lire sterline pe Internet, scrie Daily Mail.

Biletele de pe site-ul oficial al UEFA s-au epuizat săptămâna trecută și este foarte puțin probabil că vor apărea și altele.

Acum, unii dintre cumpărători încearcă să scoată un profit cât mai mare, știut fiind faptul că doar persoanele care sunt deja în Anglia pot participa fără probleme la meci.

Astfel că mii de bilete sunt acum la vânzare pe site-uri pentru revânzarea biletelor, rețele de socializare sau Ebay.

Ieri, o pereche de bilete erau listate pe site-ul web Ticombo la 54.000 de lire sterline fiecare – de peste 180 de ori valoarea nominală inițială, de 295 lire sterline. Fiecare bilet costa 43.000 de lire sterline, plus o taxă de rezervare de 11.000 de lire sterline.

Pe alt site, biletele erau vândute și cu 40.000 de lire sterline bucata. Mii de alte bilete sunt la vânzare, la prețuri cuprinse între 5.000 și 30.000 de lire sterline.

UEFA se implică în scandalul de la meciul ANGLIA-DANEMARCA. Se cere suspendarea pe viață

Problema este că este foarte greu să se stabilească dacă toate sunt autentice.

De altfel, UEFA a avertizat suporterii că li se poate refuza intrarea pe teren, multe bilete vândute în acest fel fiind falsuri.

Un cont Twitter numit „Wembley Scam Tickets”, care evidențiază vânzătorii frauduloși, a anunțat deja că a primit mesaje de la fani care plătiseră 32.000 de lire sterline pentru bilete false.

Unii susținători au scris recenzii online despre site-urile web, plângându-se că biletele nu au ajuns niciodată la ei și că nimeni nu le răspunde la telefon.

Majoritatea acestor site-uri care vând bilete la prețuri amețitoare sunt înregistrate în afara Marii Britanii, ceea ce face dificilă rambursarea în cazul unor probleme.

Se așteaptă ca peste 67.000 de suporteri să se afle în tribunele celebrului stadion Wembley, duminică seara, la finala EURO 2020.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2.5]
Exit mobile version