Menu
in

În Anglia ar putea fi impuse noi restricții care să țină „până la sfârșitul lui MARTIE”

Consilierii științifici guvernamentali au afirmat că ar putea fi necesare noi restricții în Anglia până pe 28 martie, pentru a limitarea numărului spitalizărilor și deceselor din cauza COVID-19.

Consilierii științifici spun că orice noi restricții legate de coronavirus – inclusiv interzicerea întâlnirilor în interior – ar putea fi în vigoare până la sfârșitul lunii martie, pentru a reduce decesele cauzate de COVID-19 în Anglia, scrie Sky News.

Modelarea a luat în considerare impactul unei reveniri la restricțiile are erau în vigoare în aprilie, în Anglia, de marți, 28 decembrie, sau din ziua de Anul Nou până pe 15 ianuarie, 28 ianuarie sau 28 martie.

Într-o lucrare, experții Grupului științific pentru modelare au estimat că punerea în aplicare a măsurilor de la 28 decembrie până la sfârșitul lunii martie ar reduce numărul deceselor cauzate de COVID-19 cu 39%, în timp ce procentul ar fi de numai 18% dacă ar fi în vigoare până la jumătatea lunii ianuarie.

Ce spune Boris Johnson despre noi restricții de Crăciun în Anglia: „Avem în vedere măsuri suplimentare”

Regulile ar include interzicerea întâlnirilor cu o altă gospodărie în interior, revenirea la regula celor șase în aer liber și deschiderea localurilor doar pentru servicii în aer liber.

Consilierii de la Universitatea Warwick au spus că restricțiile ar reduce vârful presiunii din spitale cu aproximativ jumătate față situația în care Marea Britanie ar respecta măsurile actuale ale Planului B.

Număr record de infectări cu COVID în Marea Britanie

Modelul, publicat în Ajunul Crăciunului, nu a fost încă dezbătut de miniștri, care ar putea lua o decizie încă de săptămâna viitoare în privința restricțiilor suplimentare.

Grupul Științific Consultativ pentru Situații de Urgență (SAGE) a avertizat că „vârful internărilor este foarte incert, dar, chiar și cu o reducere a severității, poate fi comparabil sau mai mare decât vârfurile anterioare în absența unei schimbări semnificative de comportament sau intervenții”.

Ieri, 26 decembrie, Marea Britanie a înregistrat 122.186 de cazuri noi de coronavirus și alte 137 de decese, arată cele mai recente cifre zilnice.

A fost cel mai mare număr de noi infecții raportate de la începutul pandemiei.

Un alt record a fost stabilit după ce se estimează că 1,7 milioane de persoane au avut coronavirus în Marea Britanie săptămâna trecută, potrivit Biroului Național de Statistică.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version