in

Vicepremierul Oliver Dowden: ”Britanicii ar trebui să se aprovizioneze cu lanterne și lumânări pentru întreruperi de curent”

Lanterne și lumânări pentru întreruperi de curent. Oamenii ar trebui să își facă provizii de radiouri cu baterii și lanterne, precum și de lumânări și truse de prim ajutor pentru a se pregăti pentru întreruperi de energie electrică sau pentru căderi ale comunicațiilor digitale, a declarat vicepremierul Marii Britanii, Oliver Dowden.
>>> Citiți și: Apa potabilă din Anglia conține substanțe cancerigene, conform regulilor OMS

Lanterne și lumânări pentru întreruperi de curent

Potrivit Times, Oliver Dowden a descris aceste provizii ca fiind “capacități analogice pe care este logic să le păstrăm” într-o eră digitală în timpul unei vizite la Porton Down, laboratorul militar britanic. Dowden a făcut această vizită pentru a coincide cu prima sa declarație anuală privind riscurile și reziliența, pe care a promis să o facă anul trecut, atunci când a lansat cadrul de reziliență al guvernului britanic, scrie The Guardian.

În cadrul declarației, el a anunțat lansarea unei “academii naționale de reziliență” pentru a ajuta oamenii și întreprinderile să se pregătească pentru viitoarele pandemii, dezastre naturale și atacuri cibernetice. Viceprim-ministrul a anunțat planurile în Camera Comunelor, susținând că academia va ajuta “întreaga societate” să se pregătească pentru riscuri.

Dowden a enumerat invazia Rusiei în Ucraina, atacurile cibernetice, pandemiile, utilizarea abuzivă a inteligenței artificiale și vremea extremă printre riscurile cu care se confruntă Marea Britanie. El a spus că întreprinderilor li se va oferi instruire pentru a face față impactului acestor amenințări, în timp ce un nou site web va oferi publicului “sfaturi practice” despre cum să fie mai bine pregătit pentru riscurile viitoare.
>>> Citiți și: Prețurile caselor din Regatul Unit cresc pentru a treia lună consecutivă, pe măsură ce ratele creditelor scad

Se înființează chiar și o academie de profil

El a declarat în Camera Comunelor: “Guvernul are un rol în a reuni toți actorii și în a le oferi competențele de care au nevoie. Astăzi, pot anunța că dezvoltăm o nouă academie britanică de reziliență care va îmbunătăți competențele acestor grupuri.

“Aceasta va oferi o serie de oportunități de învățare și formare pentru întreaga societate. Pentru profesioniști, va exista un program de studii pentru a construi competențe, cunoștințe și rețele, precum și un centru de excelență pentru exerciții. Pentru întreprinderi, va exista o mai mare îndrumare și, în special, asistență privind amenințările la adresa infrastructurii naționale critice și cibernetice.

“Iar pentru cetățeni, va exista un site web guvernamental unificat privind reziliența, care va oferi sfaturi practice privind modul în care gospodăriile se pot pregăti, ca parte a unei campanii de conștientizare a pașilor simpli pe care indivizii îi pot face pentru a-și spori reziliența.”

De asemenea, Dowden a declarat că guvernul va dezvolta un hub de voluntariat menit să ajute autoritățile să apeleze la un grup unic de voluntari care doresc să ajute în evenimente viitoare similare pandemiei Covid, despre care a spus că “a demonstrat spiritul comunitar copleșitor” al Regatului Unit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Apa potabilă din Anglia conține substanțe cancerigene, conform regulilor OMS

Dezvăluire: acest cartier londonez a fost numit cel mai fericit loc de trai din Marea Britanie