Menu
in

LOCKDOWN: Poliția face razii la metroul din Londra și în parcuri. Se dau amenzi pe loc, fără avertisment

Poliția oprea azi, 7 ianuarie, londonezii care intrau la metrou și le cerea numele, adresele și motivele călătoriei, în condițiile în care oamenii legii au primit ordine să amendeze pe „oricine iese din casă fără un motiv întemeiat”.

Ministrul de Interne, Priti Patel, a dispus, de asemenea, ca polițiștii să nu lase oamenii să stea pe bănci în parcuri.

Un grup de patru ofițeri ai Poliției Metropolitane au patrulat în fața stației de metrou Hammersmith, întrebându-i pe pasageri despre motivul călătoriei lor  notându-și adresele celor opriți.

Un polițist a declarat pentru MailOnline: „Suntem în toată zona Hammersmith pentru a aplica legile Covid și pentru a ne asigura că oamenii nu sunt afară din motive incorecte. Dacă nu sunteți localnic sau nu aveți un motiv valid pentru a fi afară, atunci veți fi amendat.”

Ofițerul a mai spus că majoritatea oamenilor au respectat regulile: „Cred că mesajul se transmite că ar trebui să ieșiți din motive esențiale”.

Marea Britanie: Poliția lansează acțiuni dure pentru respectarea măsurilor anti-COVID. Amendați pentru că au mers în grup la McDonald’s

Ministrul de Interne, Priti Patel, a declarat că oamenii trebuie opriți oriunde s-ar afla, pentru a se verifica dacă sunt toți din aceeași casă.

În ultimele două săptămâni, au fost emise doar 800 de amenzi pentru încălcări „flagrante” ale regulilor COVID, a spus Patel.

Ministrul de Interne a refuzat să speculeze dacă va exista o reducere a restricțiilor înainte de 31 martie și a respins cerințele conservatorilor de a garanta că regulile vor fi relaxate după prima revizuire, din 15 februarie.

Poliția Metropolitană a anunțat că oricine este surprins fără mască de protecție în clădirile publice sau se află afară fără un motiv adecvat, i se va oferi o notificare de penalizare fixă, ​​fără avertisment.

Cine nu poate oferi o scuză legală poate fi amendat cu până la 6.400 GBP, iar cei prinși fără mască vor primi pe loc amenzi de 200 de lire sterline.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version