Menu
in

Marea Britanie: Majoritatea celor testați pozitiv pentru COVID-19 nu au simptome

Doar 22% dintre cei testați pozitiv pentru coronavirus au prezentat simptome în ziua testării, potrivit Oficiului Național de Statistică.

Aceasta arată importanța „transmiterii asimptomatice” – răspândirea virusului de către persoane care nu știu că îl au.

De asemenea, s-a constatat că cei care lucrează în domeniul sănătății și asistenței sociale au mai multe șanse să fie testați pozitiv.

Minoritățile etnice au mai multe șanse să facă fie pozitive la testul de anticorpi, ceea ce arată că au fost infectate, mai arată ONS.

Persoanele albe sunt cel mai puțin probabil să iasă pozitive la anticorpi, existând, de asemenea, dovezi conform cărora persoanele care locuiesc în gospodării mai mari au probabilitatea mai ridicată de a fi pozitive decât cele din gospodăriile mai mici.

Vești bune! Puteți avea imunitate dacă doar ați locuit lângă un bolnav de COVID-19. Iată de ce…

Bărbații au mai multe șanse să moară din cauza coronavirusului decât femeile, a mai constatat studiul.

Cifrele se bazează pe teste ale unor persoane selectate la întâmplare în case din Anglia – persoanele care locuiesc în case de îngrijire sau alte instituții nu sunt incluse în acest studiu.

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat cu privire la transmiterea asimptomatică, dar nu s-a reușit să se cuantifice cât de mare este riscul.

Austria, peste 10.000 de teste pentru coronavirus, pregătite pentru cele două curse de Formula 1,organizate pe 5 şi 12 iulie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version