Menu
in

Marea Britanie: Ministrul de Externe aruncă în aer cifra deceselor și anunță încă 3.811 morți în plus. Noul număr oficial al deceselor este de 26.097

Ministrul de Externe al Marii Britanii, adjunctul lui Boris Johnson la conducerea luptei contra pandemiei de coronavirus, face un anunț care a îngrozit întreaga țară. Numărul morților bolnavi de COVID-19 a crescut brusc cu încă 3.811 persoane, după ce NHS anunțase cifra zilnică de 608 persoane decedate, ceea ce duce la 4.419 decesele anunțate azi, 29 aprilie.

Nu este vorba despre numărul de persoane decedate în ultimele 24 de ore, ci diferența enormă rezultă din numărul celor care au decedat de coronavirus în centrele de îngrijire și care este pentru prima dată inclus în statistica oficială.

Astfel, noul număr total al morților din Marea Britanie cauzate de coronavirus este de 26.097.

Până astăzi, cifrele zilnice raportate au inclus doar numărul de persoane care au murit în spitale.

UK: Numărul deceselor din spitale a ajuns la 22279 de persoane. Astăzi total va crește cu încă 4300 de morți

Ministrul Dominic Raab a spus că totalul actualizat de astăzi nu reprezintă „o creștere bruscă a deceselor” – ci ajută la stabilirea creșterii deceselor față de alte țări.

Dr. Yvonne Doyle, director medical la PHE, a declarat: „Fiecare moarte din cauza COVID-19 este o tragedie. Urmărirea numărului zilnic de decese este vitală pentru a ne ajuta să înțelegem impactul bolii. Aceste date mai complete ne vor oferi o imagine mai completă și actualizată a deceselor din Anglia și vor informa abordarea guvernului, în timp ce protejăm publicul.”

În total, 165.221 de persoane au fost testate pozitiv în Marea Britanie – o creștere cu 4.076 de la numărul de ieri.

Încă doi români infectaţi au murit în Marea Britanie. Bilanţul deceselor în diaspora a ajuns la 87

Ministrul de Externe a subliniat că trebuie să facem tot ce putem pentru a evita un al doilea vârf al pandemiei, adăugând că ar fi „dăunător pentru sănătatea publică” și ar duce la mai multe decese, precum și la un al doilea blocaj.

Printre cele mai recente decese, se numără Mehool Patel, un farmacist în vârstă de 48 de ani, care deținea Bliss Chemist, în nordul Londrei.

Doi frați, Abbass, de 59 de ani, și Raza Ghulam, de 53 de ani, au murit, de asemenea, unul lângă celălalt, în spital, după ce au contractat virusul – la doar trei săptămâni după ce tatăl lor a murit, scrie The Sun.

Numărul de decese prin coronavirus în Anglia a crescut la 19.746, a confirmat astăzi NHS England.

Cel mai tânăr pacient decedat în Anglia avea doar 14 ani.

Ministrul Educației, Gavin Williamson, a declarat, în această dimineață, că nu a fost stabilită nicio dată la care școlile vor fi redeschise și vor funcționa la toată capacitate.

El a confirmat că școlile, care au fost închise începând cu 18 martie, nu se vor deschide până la vară, pentru a-i ajuta pe copii să asiste la cursurile pe care le-au pierdut în criză.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version