Menu
in

UK: Numărul deceselor din spitale a ajuns la 22279 de persoane. Astăzi total va crește cu încă 4300 de morți

Mare Britanie a anunțat astăzi, 29 aprilie, că 601 de persoane au decedat, în ultimele 4 de ore, din cauza coronavorusului. Cea mai tânără victimă avea 14 ani și nu avea probleme de sănătate. Astfel, numărul total al persoanelor decedat doar în spitale a ajuns la 22279.

Departamentul pentru sănătate din Marea Britanie a anunțat că în seara zilei de miercuri vor face public numărul real al persoanelor decedate din cauza virusului, incluzând și acele persoane care au murit în centrele de bătrâni sau în casele de îngrijire a persoanelor cu probleme speciale.

Încă 4300 de decese în afara spitalelor

Secretarul pe sănătate, Matt Hancock a promis la începutul săptămânii că va include în rapoartele zilnice și decesele din afara spitalelor. Pentru început, vor anunța câte decese au survenit de la finalul lunii martie și până în prezent în casele de bătrâni și în alte centre de îngrijire. Astfel se așteaptă ca numărul total al morților cauzate de COVID-19 să crească cu aproximativ 4300 de unități.

Adevărata situație din casele de bătrâni este necunoscută, mai ales că nu se fac teste în mod frecvent. Cel mai probabil există decese din cauza noului virus care nu au fost identificate.

Profesorul Carl Heneghan, de la Universitatea Oxford, ca urmare a studierii statisticilor guvernamentale a concluzionat că cel puțin o treime din casele de bătrâni din UK au fost afectate de coronavirus și sunt adevărate focare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version