in

Marea Britanie va fi bombardată cu ploi și tunete în această săptămână, alerte de inundații în Scoția

Marea Britanie va fi bombardată cu ploi și tunete în această săptămână, deoarece un front de aer rece aduce un val de ploaie înghețată și vânt.

Alerte de inundații sunt în vigoare în Scoția, în timp ce națiunea se pregătește pentru un potop de vreme ploioasă și posibile inundații la granița de sud, scrie The Sun.

Marea Britanie va fi bombardată cu ploi și tunete

Agenția scoțiană de protecție a mediului spune: “Ploile puternice locale pot afecta estul zonei în cursul serii de duminică și al dimineții de luni.

Există un risc de inundații localizate, cu efecte de inundații din cauza apelor de suprafață și a râurilor mai mici. Impactul poate include inundarea terenurilor joase și a drumurilor și perturbarea călătoriilor.

“Rămâneți vigilenți și nu uitați că este responsabilitatea dumneavoastră să luați măsuri care să vă ajute să vă protejați pe dumneavoastră și proprietatea dumneavoastră.”

Un val de ploaie care vine dinspre vest va aduce furtuni pe coastă începând de marți, în timp ce tunete și fulgere sunt probabile mai târziu în cursul săptămânii.

Temperaturile ar putea scădea până la 4C, în timp ce vântul înghețat va lovi întregul teritoriu.

Această știre vine la doar două săptămâni după ce britanicii s-au ”prăjit” la temperaturi de 34 de grade Celsius, ceea ce a dus la unele dintre cele mai fierbinți zile înregistrate. Citește AICI

Temperaturile extrem de ridicate devin din ce în ce mai frecvente în Marea Britanie, susțin experții.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Tânără avocată de 35 de ani, atacată și ucisă pe stradă la Londra. „Un suflet atât de dulce care merita mult mai mult de la viață”

pensionari morti

Irlanda, doi bătrâni găsiţi fără viaţă în propria casă, abia la 18 luni de la decesul acestora