Menu
in

Marea Britanie: „Virusul nu va dispărea. Vom avea în continuare un număr substanțial de decese”

Marea Britanie va trebui să continue să „trăiască cu un număr substanțial de decese”, după lockdown, din cauză că virusul nu va dispărea complet.

Este declarația unuia dintre consilierii guvernamentali pe probleme de sănătate, membru ai grupului SAGE, profesorul Andrew Hayward.

Expert în boli infecțioase la University College din Londra, Hayward este de părere că țara a trecut deja de „cele mai grave probleme”.

El a spus însă că vaccinurile nu vor elimina complet virusul și că țara va trebui să „trăiască în continuare” cu „un grad de mortalitate care substanțial”.

SAGE a prezis că un al treilea val al virusului este inevitabil și alte zeci de mii de oameni vor muri, deoarece milioane de oameni nu vor fi protejați de vaccinuri, care nu sunt 100% eficiente și nu vor fi făcute de toată lumea.

Ministrul Vaccinurilor din Marea Britanie: „Va fi nevoie de o revaccinare a populației”

Aproximartiv 125.000 de oameni din Marea Britanie au fost uciși de Covid până acum, în timpul pandemiei, dar decesele sunt acum la un nivel minim din ultimele patru luni, ajungând la 255 pe zi, de la un vârf de peste 1.200 pe zi, la sfârșitul lunii ianuarie, potrivit Daily Mail.

Profesorul Hayward a declarat la Radio Times: „Având în vedere compromisurile, va trebui să trăim cu un grad de mortalitate substanțial. Cred că va scădea în timp, pe măsură ce vor fi vaccinați mai mulți oameni și, pe măsură ce va crește imunitatea, și cred că am trecut de cele mai grave lucruri.”

Vaccinurile nu vor opri complet moartea oamenilor de Covid, deoarece nu sunt eficiente la sută la sută, ceea ce înseamnă că unii se vor îmbolnăvi chiar și după ce au fost vaccinați.

Premierul Boris Johnson a spus în februarie: „Vaccinurile reduc pericolul Covid, salvează vieți și țin oamenii departe de spitale. Dar niciun vaccin împotriva vreunei boli nu a fost vreodată eficient la 100%.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version