Menu
in

Ministrul Sănătății din Marea Britanie spune că măștile nu vor fi obligatorii în birouri în Anglia

Ministrul britanic al Sănătății, Matt Hancock, a declarat că purtarea măștilor sanitare în birouri nu va fi obligatorie în Anglia.

Hancock a spus că persoanele care lucrează în birouri nu vor trebui să se acopere, la doar 24 de ore după ce guvernul a confirmat că va măștile vor fi obligatorii în magazine, de săptămâna viitoare.

Întrebat despre articolul din The Telegraph care arăta sugera acest aspect, ministrul a spus: „Este un lucru pe care l-am observat și l-am respins”. Dar a adăugat că purtarea măștilor va fi obligatorie în alte locuri, în viitorul apropiat.

Este o diferență între a vizita un magazin, timp de câteva minute, și a lucra alături de colegi la un birou pentru câteva ore, a spus Hancock.

„Când sunteți în imediata apropiere a cuiva cu care trebuie să lucrați îndeaproape, dacă sunteți acolo mult timp cu el, atunci o mască nu oferă protecție. Aceeași logică se aplică în școli, unde nu recomandăm măștile, deoarece dacă ești într-o clasă cu copiii toată ziua, atunci o mască nu îți oferă protecție”, a explicat ministrul.

Marea Britanie: Acoperirea feței, recomandată în toate locurile publice, inclusiv la locul de muncă

Hancock a spus că acoperirea feței este eficientă „într-un magazin sau în transportul public, de exemplu, atunci când sunteți cu cineva pentru o perioadă rezonabilă de timp – câteva minute – dar nu toată ziua”.

„Ideea este că sunteți în interacțiune cu oameni cu care nu sunteți în mod normal, de aceea masca poate fi deosebit de utilă”, a mai spus el.

El a adăugat: „Nu ne propunem să extindem purtarea măștilor la birou”.

El a spus pentru BBC Breakfast: „Oamenii vor trebui să poarte măști în magazine, în transportul public și în spitale”.

Călătorii din Berlin, îndemnați să pută: „Nu vă mai dați cu deodorant, așa toți vor purta măști”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version