in

Marea Britanie: Acoperirea feței, recomandată în toate locurile publice, inclusiv la locul de muncă

Marea Britanie ar putea recomanda în curând acoperirea feței în toate locurile publice, inclusiv birouri și alte locuri de muncă, relatează The Telegraph, la o zi după ce guvernul a anunțat că măștile vor fi obligatorii în magazine din 24 iulie.

Oficialii au început discuții private cu grupuri reprezentând marii angajatori, în timp ce miniștrii elaborează o „foaie de parcurs”, pentru a evita un al doilea val de COVID-19, adaugă organul de presă al conservatorilor.

Vineri, prim-ministrul Boris Johnson urmează să stabilească o nouă foaie de parcurs pentru strategia sa pe termen lung, ce va include detalii despre modul în care țara se va întoarce la locurile de muncă fără a risca un al doilea vârf al pandemiei.

Marea Britanie strânge șurubul: Amendă de 100 de lire sterline pentru cine nu poartă mască în magazine, începând din 24 iulie

Acoperirea feței în magazine este deja obligatorie în câteva alte țări europene, inclusiv Germania, Spania și Italia.

Boris Johnson a declarat săptămâna trecută că reguli mai stricte privind purtarea măștilor ar putea fi necesare, în timp ce Partidul Laburist de opoziție a criticat guvernul pentru că nu a acționat mai devreme în Anglia.


Ordinul de luni notează că persoanele care nu poartă mască pot fi amendate cu până la 100 de lire sterline (125,48 dolari) – în conformitate cu amenzile existente pentru persoanele care nu îşi acoperă fața în transportul public – amendă ce ar scădea la 50 de lire sterline dacă va fi plătită în termen de 14 de zile.

Lombardia menține și după 1 iulie unele reguli stricte: masca obligatorie chiar și în aer liber

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Muncitorii sezonieri de la ferma cu focar de COVID-19 au fost prin mai multe magazine înainte să fie testați pozitiv

Româncă studentă la Oxford a realizat o platformă pentru meditații gratuite. TeachU – platforma care te ajută să iei Bacul și să intri la facultate