Menu
in

Nigel Farage a lansat Partidul Brexit: „Suntem o națiune de lei condusă de măgari”

Europarlamentarul britanic Nigel Farage, fostul lider al partidului extremist UKIP, a lansat Partidul Brexit, pentru a pune în practică, spune el, rezultatele Referendumului din 2016.

Acesta a declarat sâmbătă, 13 aprilie, la Birmingham că britanicii sunt o națiune de lei, care sunt conduși de către măgari, potrivit Breibart.

Afirmația a fost făcută la primul miting al noii sale formațiuni politice, denumită Partidul Brexit, pe care a lansat-o vineri, 12 aprilie, la Coventry.

Obiectivul partidului este ducerea la îndeplinirea a rezultatului votului referendumului în favoarea părăsirii Uniunii Europene de către Marea Britanie, precizează sursa citată.

Nigel Farage i-a criticat dur pe liderii britanici din cauză că au amânat decizia ieșirii țării din Uniunea Europeană, deși atât liderii conservatori, cât și cei laburiști, au promis că vor pune în aplicare voința electoratului exprimată prin Referendumul din 2016.

Acesta le-a promis numeroșilor susținători prezenți la Birmingham că nu se va lăsa până nu va obține ceea ce britanicii au votat în urmă cu trei ani.

„Mă găsesc aici, în cea de-a șasea mea campanie pentru alegerile europene. Nu ar trebui să mă aflu aici, voi n-ar trebui să vă aflați aici, asta n-ar trebui să se întâmple, ar fi trebuit să părăsim Uniunea Europeană. Dar o să fiu blestemat dacă voi cădea și-i voi lăsa pe acești politicieni să ne facă una ca asta”, a declarat el în fața susținătorilor.

Farage le-a cerut britanicilor să-i taxeze pe politicienii care nu cinstesc sacrificiile făcute de înaintași în cele două războaie mondiale pentru „a avea o națiune liberă, independentă și democratică”.

În anul 2016, aproape 52% dintre cetățenii britanici cu drept de vot au votat pentru părăsirea Uniunii Europene.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version