in

Poți solicita acum un ajutor de 150 de lire sterline – dar va trebui să fii rapid

Poți solicita acum un ajutor de 150 de lire sterline. Cei care sunt eligibili pentru acest ajutor pot solicita voucherele începând de astăzi, 3 ianuarie, ora 10.00. Cu toate acestea, va trebui să vă grăbiți, deoarece există o cantitate limitată de vouchere disponibile, iar odată ce acestea se vor epuiza, procesul de solicitare se va închide.
>>> Citiți și: Ryanair, Wizz Air, Jet2, easyJet și TUI. Lista articolelor interzise în bagajul de mână în 2024

Poți solicita acum un ajutor de 150 de lire sterline

Începând de astăzi, 3 ianuarie, mii de gospodării pot solicita un ajutor suplimentar în valoare de 150 de lire sterline pentru costul vieții, fiind eligibile pentru acest ajutor suplimentar, scrie Mirror.

Sprijinul de 150 de lire sterline este oferit de Consiliul Dorset prin intermediul Fondului de sprijinire a gospodăriilor și va fi acordat sub formă de bonuri de supermarket. Cei care sunt eligibili pentru acest ajutor pot depune o cerere pentru vouchere începând de astăzi (3 ianuarie) de la ora 10.00. Cu toate acestea, va trebui să vă grăbiți, deoarece există o cantitate limitată de vouchere disponibile și, odată ce acestea se vor epuiza, procesul de solicitare se va închide.

Dacă solicitați alte prestații, cum ar fi Personal Independence Payments (PIP), Disability Living Allowance (DLA), Attendance Allowance, Carers Allowance sau Child Benefit, nu trebuie să le includeți în venitul anual al gospodăriei dumneavoastră. Dacă îndepliniți criteriile, voucherul vă va fi eliberat în termen de șase până la opt săptămâni. Solicitanții respinși vor fi notificați de către Citizens Advice Dorset.
>>> Citiți și: Bank holidays: Lista completă a zilelor de sărbătoare legală din 2024 în Marea Britanie

Voucher pentru supermarket de 150 de lire sterline

Puteți solicita un singur voucher pentru supermarket de 150 de lire sterline pe gospodărie și, de asemenea, nu puteți solicita Fondul de sprijin pentru gospodării în termen de șase luni de la o cerere anterioară. De exemplu, dacă ați depus o cerere în mai 2023, veți fi eligibil să depuneți o nouă cerere începând cu noiembrie 2023. Dacă gospodăria dvs. a depus cererea în iulie 2023, atunci veți fi eligibil să depuneți o nouă cerere în această lună – nu contează la ce dată din lună ați depus cererea.

Schema Fondului de sprijinire a gospodăriilor este o schemă finanțată de guvern care oferă consiliilor locale un fond de bani pentru a cheltui pentru sprijinirea gospodăriilor aflate în dificultate. Fiecare consiliu decide ce tip de sprijin oferă locuitorilor săi și cine este eligibil pentru acest ajutor. Puteți solicita ajutor numai de la autoritatea locală și, de obicei, puteți afla ce ajutor este oferit prin intermediul site-ului web al acesteia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Ryanair, Wizz Air, Jet2, easyJet și TUI. Lista articolelor interzise în bagajul de mână în 2024

Amendă pentru metoda de dezghețare a parbrizului

Avertisment pentru șoferi: amendă de 80 GBP dacă dezghețați parbrizul cu această metodă cunoscută