Menu
in

Primarul Londrei, criticat pentru că nu a dat jos steagul UE: „Aruncă-l la GUNOI!”

Primarul Londrei, Sadiq Khan, nu a dat încă jos steagul UE de pe clădirea primăriei Londrei, motiv pentru care a fost dur criticat de reprezentanții grupului Alianța Brexit din consiliu.

Unul dintre ei, Peter Whittle, i-a cerut chiar să arunce steagul la gunoi. „Sunt foarte încântat să aud despre eforturile tale de a reduce deșeurile și gunoiul din Londra”, a spus acesta către primarul Londrei.

„Poți adăuga, te rog, steagul UE care încă mai flutură afară. Ai două săptămâni pentru a face asta. Dă-l jos și aruncă-l la gunoi”, i-a cerut Whittle lui Khan.

Unii dintre membrii consiliului local au fost foarte amuzați de replicile tăioase ale lui Whittle, scrie Daily Express, însă primarul Londrei nu a fost de aceeași părere.

„Gunoiul unuia este steagul UE de care unii sunt mândri”, a replicat Khan.

Pe 31 ianuarie, ultima zi a Marii Britanii în Uniunea Europeană, unii vor sărbătorii în Piața Parlamentului evenimentul. Este vorba despre un miting organizat de Nigel Farage și organizația „Leave Means Leave”.

Se preconizează că evenimentul va atrage mii de persoane și va avea parte de discursuri din partea unora dintre cei mai aprigi susținători ai Brexit.

În același timp, UE nu va marca Brexit prin coborârea drapelului Uniunii de la Bruxelles. Pe 29 ianuarie, Parlamentul European va vota rezoluția de aprobare a acordului de retragere semnat cu Marea Britanie.

Gata cu libera circulație! Ministrul Patel nu mai dorește necalificați în Regatul Unit

Ipoteză șocantă: Românii au declanșat Brexitul!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version