in

Regatul Unit a înregistrat aproape 130.000 de infectări cu COVID

Regatul Unit a înregistrat aproape 130.000 de infectări cu COVID

Regatul Unit, confruntat cu o răspândire fulgerătoare a variantei Omocrin, a înregistrat marți, 28 decembrie, alte 129.471 de infectări cu COVID, în Anglia și Țara Galilor, un nou record de la începutul pandemiei.

Marea Britanie, una dintre cele mai afectate țări din Europa, a înregistrat însă doar 18 noi decese noi în 24 de ore, dintr-un total de 148.021.

Aceste cifre nu includ, Irlanda de Nord și Scoția, colectarea datelor fiind întreruptă din cauza sărbătorilor de sfârșit de an. La rândul lor, autoritățile scoțiene au raportat un bilanț provizoriu de 9.360 de contaminări noi.

Marea Britanie, cel mai mare număr zilnic de infectări cu COVID. Peste 90.000 de cazuri de Omicron

Țara Galilor, Irlanda de Nord și Scoția au anunțat o înăsprire a restricțiilor după Crăciun, dar guvernul Boris Johnson, responsabil pentru Anglia, a decis să nu impună noi măsuri, bazându-se în special pe studiile care arată un risc mai mic de spitalizare cu varianta Omicron în comparație cu Delta, dominantă până de curând.

Ministrul Mediului, George Eustice, a declarat că guvernul menține nivelul de internare în spitale Covid sub „o evaluare foarte atentă”, scrie The Independent.

Paul Hunter, profesor de medicină la Universitatea East Anglia, a spus: „Aceasta este o boală care nu dispare; infecția nu dispare, deși nu vom vedea o boală gravă pentru mult mai mult timp. În cele din urmă, va trebui să-i lăsăm pe oamenii care sunt pozitivi cu Covid să-și continue viața normală, așa cum ar face-o cu orice altă răceală. Trebuie să ne relaxăm.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

unde ar emigra Ion Tiriac

În ce țară ar emigra Ion Țiriac: ”M-aș muta acolo dacă aș avea 30 de ani!”

Viața va fi mult mai grea în Marea Britanie în 2022. Scumpiri în lanț și scăderea salariului real

Viața va fi mult mai grea în Marea Britanie în 2022. Scumpiri în lanț și scăderea salariului real