Menu
in

Regina Angliei, declarații șocante despre starea sa de sănătate. Suverana se simte obosită și epuizată după COVID

Regina Marii Britanii a dezvăluit că se simte „foarte obosită și epuizată” după ce a trecut peste infectarea cu COVID.

Suverana, în vârstă de 95 de ani, a fost testată pozitiv pentru COVID în februarie și s-a spus că a suferit de „simptome ușoare, asemănătoare răcelii” la momentul respectiv, scrie METRO.

În ciuda bolii, Palatul Buckingham a spus că Regina Elisabeta II este hotărâtă să continue să lucreze și a anunțat că și-a revenit nouă zile mai târziu.

Ea a descris experiența pentru prima dată în timpul unei vizite virtuale la Spitalul Regal din Londra, la începutul acestei săptămâni.

„Te lasă foarte obosit și epuizat, nu-i așa?” a spus Regina fostului pacient cu COVID, Asef Hussain și soției sale, Shamina. „Această pandemie este îngrozitoare.”

Regina Marii Britanii este bolnavă de COVID

Hussain a fost al treilea membru al familiei sale care a fost internat la spital cu COVID, în decembrie 2020. Fratele său a murit mai întâi și apoi tatăl său, care a murit în timp ce domnul Hussain era conectat la ventilator.

Doamna Hussain i-a spus Reginei că 500 de prieteni și și membri ai familiei din întreaga lume se roagă pentru soțul ei.

Mireia Lopez Rey Ferrer, o soră mai mare care lucrează la spitalul din Whitechapel, estul Londrei, din 2008, i-a spus Reginei despre angajamentul personalului medical față de pacienți.

Ea a spus: „Ca asistente, ne-am asigurat că nu sunt singuri. I-am ținut de mână, le-am șters lacrimile și le-am oferit mângâiere. Uneori am simțit că alergăm la un maraton fără linie de sosire.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version