Menu
in

O Șoșoacă a Angliei cere „spânzurarea” medicilor și asistentelor din Regatul Unit ca la „procesele de la Nürnberg”. Mulțimea în delir în Trafalgar Square. VEZI VIDEO

Medicii și asistentele din Anglia, comparate cu naziștii de manifestanții din Trafalgar Square, o atitudine care l-a făcut pe primarul Londrei să ceară măsuri drastice.

O asistentă medicală dată afară din sistem pentru atitudinea sa conspiraționistă, a fost puternic criticată după ce a comparat personalul NHS cu naziști, în timpul unui miting anti-vaccinare din centrul Londrei.

Kate Shemirani a comparat personalul cu medicii din Germania nazistă care au fost spânzurați pentru crimele lor.

Sâmbătă, 24 iulie, Shemirani s-a alăturat protestului anti-vaccinare care a avut loc în Trafalgar Square.

Discursul a fost înregistrat și a fost vizionat acum de peste 2,6 milioane de ori pe Twitter, de când a fost încărcat, transmite My London.

Medicul NHS, Samantha Batt-Rawden, care a distribuit videoclipul, a declarat că a izbucnit în lacrimi după ce a văzut filmarea.

Ea a scris: „Ca medic ICU care au făcut tot ce au putut pentru a salva vieți, acest lucru mă face să plâng”.

Medici și asistente, spânzurați

În videoclip, Shemirani vorbește la un microfon și spune: „Întrebați-i pe cei care fac [vaccinul Covid], au existat decese? Întreabă-i ce conține. Întreabă-i, ia-le numele, mi le trimiți prin e-mail… împreună cu un grup de avocați, care strângem toate astea. La procesele de la Nürnberg, medicii și asistentele au fost judecați și au fost spânzurați”.

În acest timp mulțimea izbucnește în urale. „Dacă ești medic sau asistent medical, acum este momentul să cobori din autobuzul acela, să cobori și să stai cu noi, oameni”, mai spune această Șoșoacă a Angliei.

https://twitter.com/sbattrawden/status/1418984363304394762

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a rămas terifiat după ce a văzut videoclipul și a publicat pe Twitter un mesaj împotriva acestei filmări.

El a scris: „Acest lucru este absolut îngrozitor și l-am transmis direct Poliției Metropolitane. Cei din NHS sunt eroii acestei pandemii, iar londonezii din acest oraș resping această ură”.

NHS Million a redistribuit, de asemenea, postarea medicului Batt-Rawden și a adăugat: „Cu asta s-a trezit personalul NHS în această dimineață. Un miting unde se vorbește despre doctori și asistenți spânzurați. Dacă susțineți personalul NHS, vă rugăm să trimiteți un tweet cu hashtagul #gotyourbackNHS. Să le arătăm că sunt apreciați”.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Suntem conștienți de videoclipul care circulă pe rețelele de socializare și putem confirma că nu au fost făcute arestări”.

Miting anti-vaccinare la Londra. Mii de persoane au ieșit în stradă acuzând o „farsă pandemică”

Fostei asistente Shemirani i s-a interzis exercitarea profesiei în temeiul unei suspendări provizorii de 18 luni, impusă în iulie anul trecut.

Dar, în iunie, Comitetul al Consiliului de asistență medicală a emis o ordonanță de suspendare permanentă, conform căreia nu poate practica meseria de asistentă medicală timp de cel puțin încă cinci ani.

Consiliul a apreciat că Shemirani „a încercat să încurajeze oamenii să acționeze contrar îndrumărilor regulilor de sănătate publică emise de guvernul britanic prin răspândirea acestor informații prin intermediul platformelor de socializare și la evenimentele publice”.

De asemenea s-a constatat că asistenta a acționat într-o „manieră profund ofensatoare pentru profesiile de asistență medicală și medic, utilizând un limbaj inflamator și disprețuitor pentru a descrie alți profesioniști din domeniul asistenței medicale”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 99 In medie: 4.3]
Exit mobile version