in

Tomescu: „Raportați atacurile rasiste și xenofobe!”

Vă rugăm să ne contactați DACĂ AI FOST ȚINTA UNUI ATAC RASIST (PENTRU CĂ EȘTI ROMÂN), având în vedere ATACUL RASIST ÎNDREPTAT ÎMPOTRIVA COMUNITĂȚII ROMÂNE DIN UK – 16 Iunie 2016, ASASINAREA PARLAMENTAREI Britanice Jo Cox şi ACTELE RASISTE ÎNDREPTATE ÎMPOTRIVA COMUNITĂȚII POLONEZE DUPĂ REFERENDUM.Reamintim că în data de 16 Iunie 2016 o „patrulă” naționalistă a atacat magazinul românesc Europa Food & Wine Ltd din Grays, Essex, agresând verbal două angajate, care s-au baricadat în magazin, de frică. A fost depusă o plângere la poliţie. Atacatori englezi, însoțiți de un câine periculos, au strigat:

„Mai aveți o zi sau două de funcționat, după referendum, veți închide de tot și veți pleca în țara voastră. Ați venit aici, la noi, și ne-ați furat locurile de muncă, banii, stați pe beneficii… sunteți o nație de hoți și de curve… plecați naibii în țara voastră. De ce ați venit să faceți afaceri în țara noastră, plecați la naiba în țara voastră…” (Ziarul Românesc)

Cu stimă,

 

Alianța Împotriva Discriminării Românilor și Bulgarilor

Alliance Against Romanians and Bulgarians Discrimination

Tel:+44(0)7985482398

Incidente rasiste după votul pentru Brexit. „Aveți 48 de ore să plecați dracului de aici”

Trafalgar Square: Miting pro-UE, perturbat de o manifestație a susținătorilor Brexit

Atac rasist fără precedent într-un magazin românesc: „După referendum veți închide de tot și veți pleca în țara voastră”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Uimitor! La 100 de ani, această femeie se menţine în formă cu şase pahare de gin tonic pe zi

Marea Britanie este somată să activeze imediat clauza de retragere din UE