Menu
in

ULTIMA ORĂ! GREVE pe toate LINIILE DE METROU din LONDRA.  Marți și joi nu vă veți putea deplasa

Două greve de 24 de ore au loc pe toate liniile de metrou din Londra, săptămâna aceasta, cu pichete amplasate în fața stațiilor din capitală.

Prima grevă are loc azi, 1 martie, urmând ca cea de-a două să fie joi, 3 martie, cu mii de lucrători de la metrou care vor înceta lucrul, paralizând întreaga rețea de transport din Londra.

Sindicatul Feroviar, Maritim și Transport (RMT) a declarat că membrii săi „susțin” acțiunea cu linii de pichetare amplasate în afara stațiilor de metrou.

Joi este planificată încă o grevă de 24 de ore, cu efecte secundare asupra serviciilor de metrou miercuri și vineri.

Sindicatul se teme că reducerea cheltuielilor va duce la pierderea a sute de locuri de muncă și reduceri ale pensiilor și ale condițiilor de muncă.

Compania Transport for London (TfL) a declarat că nu vor fi pierdute locuri de muncă și nu a propus nicio modificare a pensiilor.

Directorul operațional al TfL, Andy Lord, a declarat, citat de The Guardian: „Nu am propus nicio modificare a pensiilor sau a termenilor și condițiilor și nimeni nu și-a pierdut sau nu își va pierde locurile de muncă din cauza propunerilor pe care le-am prezentat, așa că această acțiune este complet inutilă.

Lord a declarat că întreruperea rețelei de metrou din Londra de marți și joi este diferită de greva desfășurată înainte de Crăciun, anul trecut.

Haos în Londra. Greva de la metrou paralizează capitala britanică

El a spus: „Mișcarea este acum în toată rețeaua, în timp ce disputa anterioară înainte de Crăciun a fost cu metroul de noapte doar pe anumite linii.”

„Greva de astăzi acoperă întreaga rețea. Sperăm să oferim un serviciu limitat pe unele dintre linii, dar aș încuraja clienții să verifice site-ul web TfL și să călătorească numai dacă este neapărată nevoie”, a mai spus acesta.

Serviciile vor fi suplimentate de autobuze și de toate celelalte servicii TfL care funcționează normal.

Perturbarea survine chiar în ziua în care tarifele feroviare sunt majorate, provocând mai multe neplăceri pentru pasageri.

Un purtător de cuvânt al primarului Londrei, Sadiq Khan, a declarat că grevele vor provoca perturbări londonezilor și companiilor care încearcă să-și revină după doi ani devastatori.

Primarul îi îndeamnă pe londonezi să verifice înainte de a pleca, să ia în considerare dacă pot lucra de acasă și să folosească moduri alternative de transport acolo unde este posibil.


///ULTIMA ORĂ! GREVE pe toate LINIILE DE METROU din LONDRA.  Marți și joi nu vă veți putea deplasa///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version